Matriks

Lacroix

Beau choix, excellent service, très rapide, emballage solide et soigné.

OK

Heel snel geleverd. Bedankt.

Beste,
Hartelijk dank voor de mooie review! Fijn dat je onze service zo kan waarderen. We hopen je terug te zien voor misschien een volgende bestelling.
Het Matriks...
Het Matriks Team.

Makkelijk, duidelijk en snel geleverd.

Beste,
Bedankt om even de tijd te nemen om deze uitmuntende beoordeling achter te laten, dat appreciëren we. Geniet van je bestelling en tot een volgende aankoop!
Vriendelijke...
Het Matriks Team

Zeer positief. Vlugge en professionele aanpak

Beste,
Bedankt om tijd te nemen voor deze uitmuntende feedback! Graag tot een volgende bestelling!

Brigitte

Mooie winkel met vriendeljke mensen en overzichtelijke web-shop.

Dag Brigitte,
Fijn dat je even de tijd nam om na je bestelling deze uitmuntende beoordeling te geven. Hopelijk tot een volgende keer!

Eve

Mooie keuze op de website, vlotte bestelling en levering, Je kan makkelijk contact opnemen indien nodig.

Dag Eve,
Vriendelijke groeten van het...
Dag Eve,

Vermeiren - De Coster architecten

Heb Matriks al aangeraden aan vrienden owv. mooie collectie en levering met fietskoerier! Grote surplus!

Dag Lieve,
Wat een leuke feedback!
Nogmaals hartelijk dank voor je aankoop en hopelijk tot een volgende bestelling.

Robert Heijdens

Ben zeer tevreden over de service van matrix, aangenaam, vriendelijk en behulpzaam.

Dag Robert,
Wat een fijne review! Geniet van je bestelling en hopelijk tot een volgende aankoop.
Vriendelijke groeten van het Matriks Team.

Vlot besteld, vlotte levering.

Beste,
Hartelijk bedankt voor je bestelling bij ons. Fijn dat deze zo goed is verlopen en bedankt voor je fijne beoordeling.
Vriendelijke groeten van het Matriks Team.

Goede info op website, gebruiksvriendelijk bestelproces, snelle levering!

Beste,
Bedankt om even de tijd te nemen om ons een mooie score te bezorgen.
Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer!