Matriks

Omdat ik niet altijd tijd heb om naar de fantastische winkel in Antwerpen te gaan, is het fijn het mooie materiaal dat Matriks verkoopt nu zo gemakkelijk en zo snel online te kunnen aankopen en... Omdat ik niet altijd tijd heb om naar de fantastische winkel in Antwerpen te gaan, is het fijn het mooie materiaal dat Matriks verkoopt nu zo gemakkelijk en zo snel online te kunnen aankopen en thuis geleverd te krijgen.

Beste,
Wat een fijne review! Geniet van je bestelling en hopelijk tot een volgende aankoop.
Vriendelijke groeten en fijne feestdagen van het Matriks Team.

Stael Alexander

Snelle en correcte afhandeling!

Dag Alexander,
Bedankt om deze mooie beoordeling achter te laten op onze pagina en tot een volgende bestelling.

Marieke Redant

Snelle en goede service. Volgend jaar bestel ik zeker nog bij.

Dag Marieke,
Fijn dat je even de tijd nam om na je bestelling deze uitmuntende beoordeling te geven. Tot volgend jaar!
Vriendelijke groeten van het Matriks Team

Correcte verwerking van de aankoop, dat wel. Maar misschien had men bij de ophaling van dit product wat extra info over deze aankoop kunnen meegeven.

Beste klant,
Hartelijk dank dat je even de tijd nam om ons een beoordeling te geven.
Beste klant,
Hartelijk dank dat je even de tijd nam om ons een beoordeling te geven.
Spijtig dat je niet helemaal tevreden was omdat je bij de ophaling in de winkel niet meer info hebt gekregen. Wij doen nochtans ons uiterste best om voor een goede service te zorgen. Gezien het product zoals gevraagd reeds voorzien was van een mooie geschenkverpakking, gingen wij er van uit dat er op dat moment geen extra uitleg nodig was. Onze excuses voor het misverstand.
Vriendelijke groeten van het Matriks Team

Zeer snelle levering! Mooie geschenkverpakking, ik vind hier altijd wel een leuk cadeautje.

Dag,
Bedankt voor je positieve feedback! We zien je graag terugkomen voor een volgende bestelling.

An Van Langendonck

Gemakkelijk online bestelling geplaatst en snelle levering!

Dag An,
Bedankt om even de tijd te nemen om ons een mooie score te bezorgen.
Veel plezier met je bestelling en tot een volgende keer!
Vriendelijke groeten van het Matriks Team.

Thanks for the free xmas gift! And everything wonderfully wrapped in bubbles.

Hi,
Thanks you for this amazing review.
Enjoy your order and we hope to see you again soon.
Kind regards,
Matriks

Goede en snelle service

Beste,
Bedankt voor het mooie cijfer! Graag tot een volgende bestelling.
Vriendelijke groeten van het Matriks Team

Mooi gamma. Leuke winkel.

Beste,
Bedankt om deze leuke beoordeling achter te laten. Wij wensen je veel plezier met je bestelling en hopelijk tot een volgende aankoop.

luc appel

Niets dan lof voor de service en snelheid van handelen. Correcte prijs. 10+ waard.

Dag Luc,
Fijn dat je even de tijd neemt om na je bestelling deze uitmuntende beoordeling te geven. Hopelijk tot een volgende bestelling!