Peter van Welsen

Goede kwaliteit matten

Mooie kwaliteit, exacte pasvorm en bevestiging.

Bezorging met DPD is meestal een ramp, zo ook deze keer. Gescheurde verpakking en zeggen dat je niet thuis was op het moment van leveren, terwijl je de hele middag thuis bent.

Hans

Positief, na een foutief ontvangen automat is er direct een juiste mat verstuurd

Nvt

Karina Van den Bulck

Super goede service

Marijke Renckens-Meuldijk

Goede service . Snelle levering.

Mooie matten

Ben Dekker

Snelheid

Kwaliteit.

Ben Moes

In eerste instantie had men echt troep gestuurd. De mat aan de bestuurderskant had allemaal ingenaaide vakjes. Niet mooi. Nadat ik bericht heb gestuurd, met foto's hebben ze de matten opnieuw... In eerste instantie had men echt troep gestuurd. De mat aan de bestuurderskant had allemaal ingenaaide vakjes. Niet mooi. Nadat ik bericht heb gestuurd, met foto's hebben ze de matten opnieuw gemaakt, nu niet in naaldvilt, maar in velours. Mooie kwaliteit, alleen zat er toch weer een hakplaat op, waarvan ik had aangegeven dit niet mooi te vinden en dit doet bmw zelf ook niet. Ik heb deze er zelf af getornd. De naam logos vind ik ook niet mooi. Ze liggen te diep verzonken en ik heb het idee dat voor een ander lettertype is gekozen dan ik had opgegeven. Al met al, matig tevreden. Ik had hier ook al flutmatten ontvangen via een concurrent. Het schijnt op de de een of andere manier enorm moeilijk te zijn om een opdracht goed uit te voeren. Vooral de nacontrole laat mijns inziens te wensen over. Ook de bevestiging klopt niet. Een soort pinnen. Maar Bmw gebruikt dat niet. Gelukkig had ik nog bevestiging met klittenband van mijn afgekeurde matten van de concurrentie. Ook hier dus weer een flater. Dit kan en moet echt allemaal veel beter!

Snelle reactie per mail.

Betere nacontrole. Product beter optimaliseren voor Bmw. Logos met naam beter verwerken.

Aylin Drewes- Beskonak

Prima, netjes op tijd afgeleverd.

Snel

Weet ik niet. M'n eerste aankoop is goed gegaan.

J most

Goede service en snel geleverd

Klantenservice oplossing gericht!

Fred Haverkamp

Boven verwachting keurig netjes en op tijd afgeleverd. We zijn er erg blij mee.

Snelle levering en keurig afgewerkt.

Kan niet beter

serge windels

Aangename kennismaking

Leveringstermijn

Vasthechtingen zoals voor golf 2 voorzien ( soort nagels rubber?) Bij twee opeenvolgende leveringen (latere bestelling 1/2 uur verschil) bestellingen proberen te koppelen