Jan Toonen

Ik geef matten-online een dikke 10, ik had een fout gemaakt bij het bestellen, ze mailde mij die zelfde dag nog en daardoor konden ze mijn fout herstellen. Een keurig nette auto mat met opdruk... Ik geef matten-online een dikke 10, ik had een fout gemaakt bij het bestellen, ze mailde mij die zelfde dag nog en daardoor konden ze mijn fout herstellen. Een keurig nette auto mat met opdruk gekregen chapeau, een top bedrijf met top service.

Service en oog voor het product.

Jos

Supper mooie maten paste perfect ,inclusief logo zoals ik opgegeven had,echt een aanrader.

Word geleverd volgens afspraak

Geen.

peter

Bestelde matten vooraan voor een audi a3 van 2012.
de matten pasten niet, kliksysteem zat anders dan bij de originele matten. Hadden geen juiste matten en betalen de aankoop terug.
Klant...
Bestelde matten vooraan voor een audi a3 van 2012.
Klant is koning bij deze firma !!

service en communicatie

databank matten-modellen aanmaken

Raes

Wat een super service! De matten bleken niet de juiste en met de juiste hulp kregen we ze enige dagen later. Zeker een aanrader!

Heel behulpzaam en vlotte service!

Swen Keijdener

Matten besteld via de site, bleken toch niet de juiste. Via mail direct geholpen. Matten-online heeft de juiste geselecteerd en meteen kosteloos verzonden. Perfecte service.

Super service, kwalitatief goede en betaalbare rubber matten.

Vranken John

Netjes geleverd volgens bestelling Ik had per ongeluk de verkeerde bevestiging besteld en dat is ondanks mijn fout perfect opgelost en nagestuurd. Dis service is geweldig 👍

Service en levertijd

Joe Pantalon

Duidelijke site, snel verzonden

Johan smulders

Bedrijf is top ik had matten van fiat punto besteld maar moest grande punto hebben .ze hebben de matten netjes omgeruild terwijl het mijn fout was super topbedrijf kunnen andere een... Bedrijf is top ik had matten van fiat punto besteld maar moest grande punto hebben .ze hebben de matten netjes omgeruild terwijl het mijn fout was super topbedrijf kunnen andere een voorbeeld aan nemen

Snelle reactie bij problemen en snelle leveringen

Peter Hansen

I got the wrong delivery. Ordered black mats with black edges. Got them with red edges. Tried to get some feedback whether you will return my payment or produce the correct ones. Have only been... I got the wrong delivery. Ordered black mats with black edges. Got them with red edges. Tried to get some feedback whether you will return my payment or produce the correct ones. Have only been asked to send a picture which I did 2days ago. Have heard anything since. So right now you get 0 stars.
Not because you send me the wrong mats but because the customer service is really bad

S

S

Paul Bogaert

Héél goed , goede website

Foto's zijn ook de realiteit

Géén