Ron Veer

Top bedrijf

Betere kwaliteit tapijt dan het origineel.

Ik begrijp de standarisatie in de afwerking (stiksels en afzoomen, lettertypes) maar probeer het ontwerp van het origineel nog meer te benaderen.

J van Dalen

Foutloos

perfect maatwerk

Simon Hemsbergen

Is goed gegaan

Het was duidelijk

mieke hekers

Correcte levering, eerder als tijdsindicatie. Goed produkt

Duidelijk per meektype

Nvt

Asha Bisram

Heel goed?

Goeie informatie

Tieleman

De 100% tevredenheidsgarantie maken ze waar! In de communicatie liep iets niet lekker waardoor er een foute mat geleverd werd. Geen gezeur: alsnog de juiste mat ontvangen. Levertijd is langer dan 2... De 100% tevredenheidsgarantie maken ze waar! In de communicatie liep iets niet lekker waardoor er een foute mat geleverd werd. Geen gezeur: alsnog de juiste mat ontvangen. Levertijd is langer dan 2 dagen. Dat vind ik voor een automat prima.

Komen afspraken na.
Super dat ook een enkele mat te bestellen is.

Ford Focus C-Max op de website opnemen als model.

Kalkhaven

Uiterst teleurgestellend

Nee geen enkrle

Lever tenminste dat wat de klant besteld heeft

W. Schumacher

DE

De automatten zijn inderdaad goedkoop. De kwaliteit valt mij tegen. Met name de mat aan de bestuurderskant pluist
behoorlijk en het hakgedeelte begon al snel in te deuken. Ik denk dat ik...
behoorlijk en het hakgedeelte begon al snel in te deuken. Ik denk dat ik hier niet lang plezier van heb.

zie boven

Heidi

Helaas heel teleurgesteld. Op 11aug besteld.tot op heden nog niks gehad.zelf al meerdere mails.en telefoons gedaan naar dpd.die mensen hebben me dan geholpen.van matten online krijg ik een fout op... Helaas heel teleurgesteld. Op 11aug besteld.tot op heden nog niks gehad.zelf al meerdere mails.en telefoons gedaan naar dpd.die mensen hebben me dan geholpen.van matten online krijg ik een fout op logistieke. Wat ik begrijp.maar als ik er niet zelf achter was gegaan.wist ik nog niks.mijn vertrouwen is weg.en men geloof om iets aan te krijgen ook

Nog niks aangehad.en weinig correspondentie van hun kant

Hou mensen op de hoogte

Mariska

Helemaal blij met de matten voor mijn auto!

Mooie matten, snelle levering!

Diverse opties lastig online te bekijken