L.J.M.

De rubberen automatten zijn prima op maat. Enigste wat jammer was dat je ongeveer 3 weken moet wachten voordat je ze hebt. Het is wel zo dat ze hier het gunstige geprijsd waren. Zeer tevreden met de... De rubberen automatten zijn prima op maat. Enigste wat jammer was dat je ongeveer 3 weken moet wachten voordat je ze hebt. Het is wel zo dat ze hier het gunstige geprijsd waren. Zeer tevreden met de aankoop en ook hoe het verpakt was. Heb daarom ook dit bedrijf aangeraden bij iemand die daar inmiddels ook zijn automatten heeft besteld.

Prima qualiteit en mooie prijs

Geen idee of dit mogelijk is, maar dat de klant minder lang op zijn automatten hoeft te wachten?

Sennema

Het spijt me, maar bestellen wordt onmogelijk gemaakt door die idiote beveiligscode, die vrijwel onleesbaar is. Jullie verliezen een klant aan mij: ik ben een half uur bezig geweest met vergeefse... Het spijt me, maar bestellen wordt onmogelijk gemaakt door die idiote beveiligscode, die vrijwel onleesbaar is. Jullie verliezen een klant aan mij: ik ben een half uur bezig geweest met vergeefse pogingen tot betalen!

Zie boven

Andre De Groote

Heel goed

duidelijke informatie en gemak tot aankoop

Gerard

Levering volgens afspraak. Niet alle typen matten voorradig.

Goede kwaliteit stof van de matten

De bevestigingspunten passen niet, zowel bij de Kadjar als bij de Twingo. Bevestigingspunten van de oude matten gebruikt.

Robert Goes

Matten besteld met tekst voor de bestuurdersmat. Het duurde even, maar heb prachtige matten ontvangen, een fijne upgrade voor mijn auto.

Goede website en begeleiding bij de bestelling

Ik heb een volswagen polo uit 2001. Dat is een overgangsjaar. Ik heb heel goed moeten kijken naar de vorm van de plaatsen waar de matten moesten komen voordat ik wist welke matten ik moest hebben.... Ik heb een volswagen polo uit 2001. Dat is een overgangsjaar. Ik heb heel goed moeten kijken naar de vorm van de plaatsen waar de matten moesten komen voordat ik wist welke matten ik moest hebben. Misschien een waarschuwing om extra goed op te letten als je een voertuig uit een overgangsjaar hebt.

Podde

De duurste matten besteld, voor een Peugeot 307. Achterin pasten helemaal NIET! Ook de beloofde bevestigingsmaterialen werden niet geleverd. Die hadden ze niet “ik kon gewoon de oude gebruiken”... De duurste matten besteld, voor een Peugeot 307. Achterin pasten helemaal NIET! Ook de beloofde bevestigingsmaterialen werden niet geleverd. Die hadden ze niet “ik kon gewoon de oude gebruiken” daarna geen respons meer gehad op mijn vragen. Belachelijk, hier koop ik zeker nooit meer!

Prins

Goed en duidelijk

Kruithof

Alles goed geregeld

Tim Hoolsteens

Uitermate correct. Ik had matten besteld voor de Cupra formentor en deze bleken niet goed te passen. (Er werd vanuit gegaan dat het dezelfde waren als de Seat Ateca. Dit bleek incorrect te zijn. Na... Uitermate correct. Ik had matten besteld voor de Cupra formentor en deze bleken niet goed te passen. (Er werd vanuit gegaan dat het dezelfde waren als de Seat Ateca. Dit bleek incorrect te zijn. Na contact opgenomen te hebben werd dit probleen correct opgelost en door een nieuwe mal te ontwerpen en een nieuwe set matten op te sturen.

Uitstekende klatenservice en communicatie

Rudy Van Leeuwe