teunis de greeg

Heb een goede ervaring met dit bedrijf

eerlijk zijn als de zending wat later is en de klant een net mailtje sturen over de oorzaak

voor mij niet

Ebskamp

Prima mat, goede kwaliteit. Toen er leveringsproblemen waren werd ik meteen geinformeerd en kon de bestelling afzeggen. Heb dat niet gedaan. De mat kwam op de aangegeven dag.

Grote keuze. Prima service

Mario

Goed en degelijk

Product is passend en mooi afgewerkt

Als men de matten bezorgd zou het een pluspunt zijn dat de meegeleverde plastic ringen in de matten zijn gemonteerd. Nu moet ik deze zelf uitboren en snijden om de ringen op de gewenste plaats te... Als men de matten bezorgd zou het een pluspunt zijn dat de meegeleverde plastic ringen in de matten zijn gemonteerd. Nu moet ik deze zelf uitboren en snijden om de ringen op de gewenste plaats te monteren ! Echt een min punt

Mutlu Tok

Erg leuk om een persoonlijke auto mat te hebben en ook in de kleur die bij de auto past.

Bert

Door flink ziekteverzuim vertraging opgelopen netjes vermeld dat ze bezig waren met oplossen en op nieuwe vermelde datum afgeleverd , zeer tevreden goede kwaliteit.

MFM van den Bisch

Super mooie matten top

Bal

Uitstekend!
Informatieverstrekking is zeer goed en tijdig!
Door coronaperikelen was de levering vertraagd en werd aangeboden de bestelling te annuleren.
Niet gedaan en de...
Uitstekend!
Informatieverstrekking is zeer goed en tijdig!
Niet gedaan en de bestellingkwam toch eerder dan verwacht.

IB

Mooie site met veel mogelijkheden, gemakkelijk en snel geleverd.

Gemak en snelheid

Herwig

Goede kwaliteit en duidelijke communicatie aangaande levertermijn. Correct handelen!

Persoonlijke communicatie

Lieshout car collection

Top communicatie, top product. Afspraak wordt nagekomen

Duidelijk