Erik

Had in eerste instantie de verkeerde matten gekregen. Bericht verstuurd en binnen 5 minuten werd ik gebeld. De matten waren per ongeluk verwisseld met een adres bij mij in de buurt. Even contact... Had in eerste instantie de verkeerde matten gekregen. Bericht verstuurd en binnen 5 minuten werd ik gebeld. De matten waren per ongeluk verwisseld met een adres bij mij in de buurt. Even contact opgenomen en alles is supersnel geregeld.
Goede service. Ook netjes dat je mailtje krijgt hoe lang de bestelling ongeveer duurt. Matten zien er perfect uit / goede pasvorm en erg goede kwaliteit

Goede service / goede kwaliteit

Als ik dan toch iets moet noemen, misschien handig als je een voorbeeld ziet hoe een eventuele tekst of logo op de mat er uit komt te zien.

Herman Van den Groenendael

Had matten gekregen die niet pasten in mijn voertuig. Contact opgenomen en alles is perfect geregeld. Hulde voor de goede service.

Matten passen perfect, ook mooi afgewerkt.

In mijn geval geen verbeterpunten, ga zo door dit maak je niet overal mee.

L.H.Dijkgraaf

Goede service en prima producten die niet alleen mooi zijn maar ook precies passen.

Doen wat ze beloven

Cla

Ik heb dit bedrijf als positief ervaren, de diensverlening was super, zending kwam iets eerder dan afgesproken aan

Kwaliteit van de producten, pasvorm, levering

Alleen de info ontbeekt over als je matten met hakstuk kiest en een gekleurde omranding, of dan de hakstukomranding ook wordt voorzien van de gekozen kleur

En bij het kiezen van de...

En bij het kiezen van de matten met stanaard hakstuk, de mogelijkheid er ook voor zonder te kiezen, zonder perse voor de duurste te hoeven kiezen

Kerstin

Correcte levering.

Materiaal is goed

Kan ietsje sneller qua afhandeling van de bezorging en communicatie hieromtrent

Peter Vernooy

Zeer goede ervaring goede maat en snel geleverd

Alles volgens opgave

Zo doorgaan

Anton Bliek

Prima product. Goede pasvorm. Levering volgens afspraak.

Prijs versus kwaliteit

C. A.W. Soeters

Gewoon een een goed bedrijf, duidelijke afspraken.

Momenteel geen

snippe

uitstekende kwaliteit

Martijn B

Nette Matten voor een goede prijs. snelle verzending.