JS

Doet wat ze aangeeft te doen

nvt

Rogier

Ik heb een mat besteld voor mijn Volvo c30. Ik wilde alleen een bestuurdersmat. De overige matten waren nog prima in mijn auto. Matten Online bood deze optie als een van de weinige. Website werkt... Ik heb een mat besteld voor mijn Volvo c30. Ik wilde alleen een bestuurdersmat. De overige matten waren nog prima in mijn auto. Matten Online bood deze optie als een van de weinige. Website werkt makkelijk en eenvoudig

Overzichtelijke website, ook alleen de bestuurdersmat. Duurzaam omgaan met producten is mogelijk.

Ik had de bestuurdersmat gekocht met opschrift als cadeau voor mijn partner.
Ik kreeg alleen enorm veel e-mails over de bevestiging, het versturen, van DHL.
Dit zijn uiteraard enorm...
Ik had de bestuurdersmat gekocht met opschrift als cadeau voor mijn partner.
Ik kreeg alleen enorm veel e-mails over de bevestiging, het versturen, van DHL.
Dit zijn uiteraard enorm sterke punten, maar voor mij had ik dit niet verwacht. Ervaring bij andere soortgelijke webshops was anders.

Daardoor moest ik erg oppassen of mijn partner de e-mails niet per ongeluk zag. Wellicht een optie om aan te geven dat het cadeau is.

Arjan

Geleverd op de aangegeven tijd en het product is zeer maar wens.

goed product

Waarom mijn naam

Redelijk kon veel beter

Matten besteld passen niet ,en lange levertijd

Afspraken na komen ,en sneller op lossen

Karin

De matten werden netjes geleverd en zijn van goede kwaliteit. Veel keuzemogelijkheden.

De keuzemogelijkheden: het is ook mogelijk om matten voor de achter- of voorkant van de auto aan te schaffen.

Karin

Kevin Vercruysse

Zeer goed

Hans

Snelle levering. Moest zelf gaten maken in de matten. Heel gedoe. Vind dit niet handig. Mat is ook niet makkelijk te verwijderen voor schoonmaak. Volvo xc40

Zelf niet meer knutselen. Originele matten beter. En makkelijker.

Dave Koekkoek

Super tevreden. De matten voelen erg degelijk en stevig aan. De service was ook top.

Ik zou hier zeker nog een keer bestellen in de toekomst.

Service

Danny Brustle

Mooi product voor een eerlijke prijs.goede communicatie

Goede site , snelle duidelijke respons, mooi product

Er was blijkbaar is mis met levering matten waardoor de levering later kwam. Voor mij geen probleem alleen is er geen info geweest over latere levering. Nogmaal geen probleem geweest voor mij .... Er was blijkbaar is mis met levering matten waardoor de levering later kwam. Voor mij geen probleem alleen is er geen info geweest over latere levering. Nogmaal geen probleem geweest voor mij . Uiteindelijk de matjes netjes ontvangen