jan nijmeijer

Eerste bestelling bij dit bedrijf. ruime keuze. wat er beloofd werd , is nagekomen. ik ben dus tevredn

de zeer ruime keuze

Liz Pons

Vreselijk! De verkeerde matten gekregen en jullie zijn per mail en het contactformulier onbereikbaar en jullie reageren niet op mijn reacties. Waardeloze webshop. Ik zal als ik geen reactie krijg op... Vreselijk! De verkeerde matten gekregen en jullie zijn per mail en het contactformulier onbereikbaar en jullie reageren niet op mijn reacties. Waardeloze webshop. Ik zal als ik geen reactie krijg op deze beoordeling mijn beoordeling ook op Google achterlaten.

Module werkt goed maar levert de verkeerde matten. Vreselijke webshop

Module, contact, klantenservice, bereikbaarheid. Eigenlijk alles aan jullie webwinkel behoeft verbetering!!

Peter Frissen

Goede ervaring. Snelle levering

Rene

Kwaliteit van de matten is erg matig. Na amper 4 weken weken grote slijtage op voetstuk.

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Slijtvast maken van het voetstuk onder de pedalen, ziet er al snel niet meer uit.

Schimmel

Eerste ervaring was prima

informatie

levertijd viel tegen

Temizkan

Zeer vriendelijk en snelle bezorging

Goede kwaliteit

J. Doeleman

Zeer goede ervaringen. Heb reeds voor meerdere auto' s matten cq kofferbakmat besteld. Duidelijke communicatie wanneer naar fabriek gaat en levering binnen opgegeven termijn. En gaat er eens iets... Zeer goede ervaringen. Heb reeds voor meerdere auto' s matten cq kofferbakmat besteld. Duidelijke communicatie wanneer naar fabriek gaat en levering binnen opgegeven termijn. En gaat er eens iets mis? Bevestigingsmateriaal bv. Direct een oplossing!

Correcte en snelle levering.

Kooistra

Fraaie matten, prima pasvorm, vlot geleverd.

Prettig dat er ook een tekening van de matten wordt getoond.

Joos Gestel Van

Prima matten, volgens afspraak en keurige levering. Aankoop goed kunnen doorspreken met medewerker.

Goed gesprek voorafgaand aan bestelling

Pedro

Hele fraaie automatten gekocht voor mijn gerestaureerde klassieker. Met gepersonaliseerde tekst. Echt uniek.

Het produkt vind ik wel een van de sterkste punten. En de klantvriendelijkheid.

De site is prima maar je moet er wel even de tijd voor nemen. Ik weet niet of makkelijk iets te verbeteren valt. Voorbeeld foto’s mogen iets groter.