Casier Dimmy

Vloermatten gekocht voor in m'n vw t4.... Perfect op maat, mooie afwerking. Correcte levering... Top, m'n volgende matten zijn weer van jullie!!!!! Mvg Casier Dimmy

Mooi product voor weinig geld!

Ingrid

Duidelijk en eenvoudig te bestellen

Wat me opviel dat was dat de omschrijving van het product wat ik graag wilde hebben op alle punten duidelijk was, er kon geen misverstand zijn.

geen idee, maar nu ik onderstaande punten moet beoordelen vind ik dat sommige vragen met "niet van toepassing" zouden moeten worden beantwoord en dat kan niet, dus dat is een min-punt van deze... geen idee, maar nu ik onderstaande punten moet beoordelen vind ik dat sommige vragen met "niet van toepassing" zouden moeten worden beantwoord en dat kan niet, dus dat is een min-punt van deze vragenlijst. Niet van de ervaring die ik heb over de bestelling of de levering!!!

Juana Van de Brug

goede kwalietijd

S. Rottman

Duidelijke besteldienst. Goede inschatting leveringstijd. Zeer coulant als je zelf iets fout hebt gedaan.

Zie boven.

In nog geen week tijd een complete set automatten voor mijn Mini. Perfect afgeleverd mét mijn naam aan de bestuurderskant geborduurd. Ik ben heel blij met de matten, het gemak van bestellen, de... In nog geen week tijd een complete set automatten voor mijn Mini. Perfect afgeleverd mét mijn naam aan de bestuurderskant geborduurd. Ik ben heel blij met de matten, het gemak van bestellen, de mooie prijs en de supersnelle levering.

Goede website, gemak van bestellen, snelle levering

Madeleine A. Schineis

Netjes verzorgd en vriendelijk contact.

Perfect verzorgd

Een top bedrijf, ze hadden de verkeerde matten gestuurd, een mailtje en er werd gelijk een nieuwe set gestuurd

Gelijk antwoord op mijn mij vraag via mailcontact, vind ik belangrijk dat je niet dagen hoeft te wachten op antwoord

Nee geen verbeter punten

Sandra

Zeer toegankelijke website, waar dmv keuze menu precies de juiste matten besteld kunnen worden

Perfect passende matten, zelfs voor een auto van 20 jaar oud

Levertijd. Zou iets sneller kunnen, maar klopt wel met aangegeven Levertijd op de site.

I de Snaijer

Top, goed passende en mooi uitgevoerde matten.