Goed, duidelijke communicatie.

Goede en snelle service

Danny Van Gerwen

Perfecte en snelle levering

Goede kwaliteit en mooie afwerking

Gerrit Oost

Super veel keuze en alles wordt duidelijk vermeld.

Snelle levering en duidelijke website en overzichtelijk.

N.V.T.

Loek

Was lastig om order te corrigeren en zeker te weten dat correctie per mail gestuurd bevestigd te krijgen

Goede matten

Telefonisch geen bereikbaarheid en eenmaak geolaatste order kan niet gecorrigeerd worden

Bert

Perfecte levering Juiste pasvorm

Goede website!

Super tevreden over Matten-online. Snelle levering. Perfecte pasvorm en absoluut niet duur👍👍😀

Perfecte pasvorm. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouden. Keurig op tijd afgeleverd (DPD)

Jiří K.

Dodáno 2 dny od objednávky, maximální spokojenost.

Natasha

Vlotte levering.
Echter heb ik het merk en jaar van mijn wagen opgegeven en kwamen de knopen om te bevestigen niet overeen.

Wim

Snelle levering ,mooie matten
Jammer dat de bestuurders kan niet klopt,
Ik mis de uitsparing bij de stoel en bij de stuurkolom

Redelijk ok. Aan mijn autotapijt hing jammer genoeg een lange losse rode draad. Moest ik eraf knippen.
En dan ging ik de mat (lange vooraan in Nissan 400NV) leggen. En dan zag ik de openingen in de mat waar ik normaal gezien bevestigingspunten kon doorsteken. Alleen, ik had geen bevestigingsstukken !
Jammer hé, koop je een mooie dikke mat met een rode rand én, niet besteld maar wel gekregen, een lange losse draad maar geen bevestigingsonderdelen.