Goede service, en uitgebreide showroom! We hebben alles hier kunnen vinden.
M. uit Huissen
Erg prettig contact gehad. Goede en professionele informatie ontvangen. Afhandeling was prima en volgens afspraak. Voor mij een dikke plus, persoonlijk en advies op maat, beter dan in èèn van de...Erg prettig contact gehad. Goede en professionele informatie ontvangen. Afhandeling was prima en volgens afspraak. Voor mij een dikke plus, persoonlijk en advies op maat, beter dan in èèn van de standaard bouwmarkten.
Fam. Huisman
Het was een speciale bestelling wat ik had en heb even telefonisch contact gehad voor zeker het goede product heb hebben. Dit was top gegaan en een goede service
Ben Mom
Geweldig , zeer ontspannen welkom. zeer deskundig en meedenkend, duidelijke adviezen.
S Dijkstra
Goede service! Telefonisch goed geholpen en naderhand de bestelling geplaatst, fijn dat je nog een extra mail krijgt met de tijd van de levering. Jammer dat ik zelf de pallet moest houden,...Goede service! Telefonisch goed geholpen en naderhand de bestelling geplaatst, fijn dat je nog een extra mail krijgt met de tijd van de levering. Jammer dat ik zelf de pallet moest houden, maar overal is een oplossing voor dus het werd brandhout??. Vriendelijke chauffeur die de bestelling bracht, dit was voor mij de eerste keer bij jullie maar zal zeker niet de laatste zijn? Top!
Goedkoop en mooie producten. Tegels mozaiek besteld met alle lijmproducten erbij. Voor een goede prijs alles snel binnen. Resultaat mag er wezen