Alles was goed en snel bezorgd en toen ik met spoed extra tegels nodig had werd ik goed geholpen. Super service !
Edwin Verhaagen
Ik ben zeer tevredeb over mijn ervaring met max4home.nl. Voorafgaand aan mijn bestelling heb ik telefonisch contact gehad. Daarbij ben ik uitgebreid geinformeerd en geadviseerd over de...Ik ben zeer tevredeb over mijn ervaring met max4home.nl. Voorafgaand aan mijn bestelling heb ik telefonisch contact gehad. Daarbij ben ik uitgebreid geinformeerd en geadviseerd over de mogelijkheden. Vervolgens is de bestelprocedure vlekkeloos verlopen en zijn de tegels snel geleverd. Top service dus!
Alexander
Zeer klantvriendelijke service. In eerste instantie diverse proefstalen besteld. Deze waren de volgende dag al binnen. De tegels die ik uiteindelijk wilde bestellen waren uitverkocht op de site. Na...Zeer klantvriendelijke service. In eerste instantie diverse proefstalen besteld. Deze waren de volgende dag al binnen. De tegels die ik uiteindelijk wilde bestellen waren uitverkocht op de site. Na een bericht op de site te hebben geplaatst werd ik al na 5 minuten teruggebeld en heb ik binnen een week alsnog de gewenste tegels geleverd gekregen. Kortom een uitstekende service!
Hendrix
Heel goed en vriendelijk geholpen. Super ervaring met max4home
annemarie454
Heldere uiteg bij aankoop van een coolboy
Ewoud de Boer
Heel goed, denken mee met bestelling en levering
danny dek
Ben hier zeer goed en deskundig geholpen. Goede service en snelle levering. Een zaak waar ze de tijd voor je nemem
Marmeren waskommen besteld,in een waskom zaten rode punten door ijzergehalte dus omruilen geen probleem, andere waskom gekregen prima services!!
Klaas Kamphuis
Makkelijk besteld en correct geleverd Ik werd goed geinformeerd over de aflevering