Ondergoed, niet in vele winkels te verkrijgen, wel on line! Prima service, met snelle levertijd!
Uitstekend
Feikje Douma
Prima ondergoed en snel in huis
Haase
Prima, goede kwaliteit en snelle levering.
Levert snel
Albert Uittenbogaard
Goede en duidelijke website. Bestellen is eenvoudig. Heldere statusoverzicht van je bestelling: order ontvangen, betaald , ingepakt, verzonden. Bestelling is netjes ingepakt. Je krijgt wat je...Goede en duidelijke website. Bestellen is eenvoudig. Heldere statusoverzicht van je bestelling: order ontvangen, betaald , ingepakt, verzonden. Bestelling is netjes ingepakt. Je krijgt wat je besteld hebt.
Positief. opdracht wordt snel uitgevoerd.
Goed. Alleen zouden op site foto's iets duidelijker mogen zijn.
Top service. We zullen zeker weer bestellen. Alleen zal dat wel even duren. De...Er was wat mis gegaan met een shirt. Wat een super service dat er gewoon een nieuwe verzonden wordt.
Top service. We zullen zeker weer bestellen. Alleen zal dat wel even duren. De shirts gaan erg lang mee. Goede kwaliteit!