Snelle en correcte levering van kwalitatief goed spullen
Beerenondergoed is prima! We gebruiken het al jaren met genoegen.
Tonnie
Blij dat ik de echte Beeren heb gevonden (Abbenhuys), want hier op de markt kan ik geen Beeren ondergoed meer kopen! Draag dit al heel, heel lang en vind dat de fijnste goed zweet opnemende...Blij dat ik de echte Beeren heb gevonden (Abbenhuys), want hier op de markt kan ik geen Beeren ondergoed meer kopen! Draag dit al heel, heel lang en vind dat de fijnste goed zweet opnemende hemden!Dus dit is de eerste keer dat ik online heb besteld en alles ging prima!
Jacqueline
Super positief
Ceciel
Mooie kwaliteit, nette afhandeling en snelle levering! Ben zeer tevreden!
Peter Waters
Heb op website de verkeerde t-shirts aangeklikt. Vond de website kennelijk niet echt duidelijk. Ruilen daarna vlot en prima afgehandeld
Top. Goede en kwalitatieve producten
Wouter van der Wansem
Goed, vorige jaar boxers gekocht die tot nu toe nog heerlijk zitten, beginnen nu wel aan het einde van hun Latijn te zijn dus vorige week weer nieuwe besteld. Ook deze zitten weer heerlijk en de...Goed, vorige jaar boxers gekocht die tot nu toe nog heerlijk zitten, beginnen nu wel aan het einde van hun Latijn te zijn dus vorige week weer nieuwe besteld. Ook deze zitten weer heerlijk en de levering duurt ook echt niet lang!
Prima kwaliteit en prijs. Daarnaast een supersnelle levering.