Ervaring is abdoluut goed. Enige verbeterpuntje dat ik kan bedenken, is dat de bestelling sneller verzonden zou kunnen worden. Maar ws zijn we tegenwoordig extreem verwend met "vandaag besteld,...Ervaring is abdoluut goed. Enige verbeterpuntje dat ik kan bedenken, is dat de bestelling sneller verzonden zou kunnen worden. Maar ws zijn we tegenwoordig extreem verwend met "vandaag besteld, morgen in huis". En ik bestel ruim op tijd, dus een paar dagen wachten is niet erg.
Medisch pedicure praktijk Ridderkerk
Bestelling compleet en snel in huis
Eric Termeulen
Snelle levering goed verpakt en.nette prijs
JB ontspanningsmassage
Prima bedrijf met goede service. Ik had een hoes besteld voor mijn massagetafel en die bleek toch niet de juiste te zijn voor mij. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik heel snel antwoord en kon...Prima bedrijf met goede service. Ik had een hoes besteld voor mijn massagetafel en die bleek toch niet de juiste te zijn voor mij. Na een mail gestuurd te hebben kreeg ik heel snel antwoord en kon ik het retour sturen en is mijn geld netjes weer terug gestort. Dat vindt ik tegenwoordig een hele goede service.
Goede service online en ook telefonisch. Bij retour van produkten , snelle afwikkeling. TOP
Goede service.
Recharged Miracles
Snel gevonden wat ik zocht, makkelijk besteld en betaald.
Annemarie's Beauty Care
Het produkt werd later geleverd en ik vond het vreemd dat nadat ik een bericht had gestuurd er gelijk een reactie kwam dat het produkt de volgende dag geleverd gaat worden. misschien elkaar gekruist...Het produkt werd later geleverd en ik vond het vreemd dat nadat ik een bericht had gestuurd er gelijk een reactie kwam dat het produkt de volgende dag geleverd gaat worden. misschien elkaar gekruist maar toch. de maat klopt exact.