Twee keer een bestelling geplaatst. En alles ging naar wens.
Afspreken tijdstip van levering.
Ging hier even mis. De chauffeur zou een half uur van tevoren bellen maar stond al voor de deur.
Afspreken tijdstip van levering.
Hele goede service en een goede website
De kwaliteit van de geleverde producten is uitstekend.
Zeer goed materiaal.
Mailtje sturen om afspraak te maken/bevestigen voor leveringsdatum .
Nooit onbeheerd de goederen achterlaten bij de mensen.
Geen sterke punten
Het zou handiger om eerst het product binnen de termijn te leveren, dan een feedback te sturen.
Overzichtelijkheid van de site. Het gemak om te bestellen en te betalen. Ondanks een stevige prijs wordt er kwaliteitsmateriaal geleverd. Onze installateur liet zien dat het om kwalitatief stevig en...
Vermeld de werkelijke levertijd. Ik weet liever vantevoren wat de werkelijke levertijd is. In ons geval hadden we de installateur al gereserveerd en was het materiaal er niet. We moesten hem afzeggen.
In overleg was het mogelijk om heel snel de materialen in huis te hebben. Zeer klantvriendelijk, behulpzaam en meedenkend.
Levering binnen 3 werkdagen zoals aangegeven op de site was niet mogelijk maar de oplossing was prima (zelf afhalen bij uitzondering)
Op afspraak leveren, en ieder geval volgens afspraak terugbellen als u dat beloofd!
Ga ervan uit dat het maandag, na het weekend alsnog hersteld wordt!
Je kunt ze altijd bellen om advies of iets na bestellen
Misschien opletten op mensen idd een mail hebben ontvangen hoelaat ze de aflevering kunnen verwachten