Werkwijze monteurs

p.j. van der galiën

Goede contacten

vriendelijkheid

Kees Theissen

Prma ervaring. Monteurs netjes. Overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Informeren vooraf goed. Installatiecprima

Wijmenga

Top.

Alles netjes gemonteurd. Compliment voor de monteur.

Geen.

Daniel

Van opname tot installatie van onze zonnepanelen heb ik een fijn gevoel aan overgehouden. de monteurs zijn vakkundig en denken mee als het even tegen zit. en de communicatie was uitstekend.

De monteurs

wacht termijn

L. Stijnen

Technisch goed, maar communicatief niet.

Kennis en ervaring

1 aanspreekpunt en betere communicatie, mails aan onderhoudsafdeling en directie worden genegeerd. Biedt geen alternatieve thermostaat bij Brink heteluchtverwarming.

J. Greven

Heel tevreden over de plaatsing van de zonnepanelen.

Goede aanpassingen bij plaatsen zonnepanelen, waarbij rekening werd gehouden met onze wensen.

Reinier van Joolen

Van begin tot einde positief, een goed installatiebedrijf met vakkundig en vriendelijk personeel. Onze contactpersoon Daphne Mulder heeft werkelijk haar best voor ons gedaan. Complimenten!

Klantvriendelijkheid, betrokkenheid, meedenken en reactiesnelheid, ook bij de nazorg en de finale oplevering

Het schouwrapport en legplan moest bijgesteld worden tijdens de installatie, het is blijkbaar toch lastig om aan het bureau de werkelijke situatie voor 100% in te schatten. Overigens prima opgelost... Het schouwrapport en legplan moest bijgesteld worden tijdens de installatie, het is blijkbaar toch lastig om aan het bureau de werkelijke situatie voor 100% in te schatten. Overigens prima opgelost door creatieve en ervaren uitvoerder.

Niels Bruin

In juni zou ik zonnepanelen op het dak krijgen via de ZonSlim Vereniging Eigen huis constuctie. Inmiddels (september) door allerlei excuses nog steeds geen panelen op het dak. Meerdere afzeggingen,... In juni zou ik zonnepanelen op het dak krijgen via de ZonSlim Vereniging Eigen huis constuctie. Inmiddels (september) door allerlei excuses nog steeds geen panelen op het dak. Meerdere afzeggingen, en reageren en communiceren slecht. Inmiddels is zelfs de compensatieregeling van kracht (zie algemene voorwaarden). Vanaf 15 augustus heb ik recht op 1 euro per 1000Wp dat aangelegd zou worden. Voor iedereen die nog zonnepanelen moet hebben zou ik adviseren: niet bij ZonSl!m / Mebatherm

Beter communiceren, afspraken nakomen

c.a.rijkeboer

contacten

Simon van der Heide

Dikke prima!

De monteurs kwamen nog met een uitstekend voorstel om het legpatroon van de panelen te verfraaien waarbij bovendien extra panelen kunnen worden geplaatst als mijn energiebehoefte toeneemt.

Ik ben nog in afwachting van de BTW-afhandeling.