1921 beoordelingen

Vlot en vertrouwd !!

Vlot en vertrouwd !!

Matras medicomfort, kussen tempur

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

aantal maanden geleden een matras van medicomfort en een kussen van tempur gekocht.
vroeger altijd pijn in de rug en nek na het slapen.
nu met de nieuwe matras als wij gaan slapen met...
vroeger altijd pijn in de rug en nek na het slapen.
nu met de nieuwe matras als wij gaan slapen met pijn in de rug dan hebben we bij het opstaan geen pijn meer.
nooit nog een andere matras !!

Ida

Milanco

Goed materiaal. Alleen vindt dat er meer stevigheid bij de binnenste en buitenste minuscus mag gelegd worden, en voor het zweten meer rubbers of dergelijke zodat het de knie brace niet steeds afzakt... Goed materiaal. Alleen vindt dat er meer stevigheid bij de binnenste en buitenste minuscus mag gelegd worden, en voor het zweten meer rubbers of dergelijke zodat het de knie brace niet steeds afzakt wat die nu wel doet.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Sinds ik de brace heb, voel ik me een stuk fijner tijdens het trainen. Train elke dag kickboksen,Boksen,MMA,Worstelen en daarbij heb ik de brace wel nodig. De brace is zeer netjes alleen bied te... Sinds ik de brace heb, voel ik me een stuk fijner tijdens het trainen. Train elke dag kickboksen,Boksen,MMA,Worstelen en daarbij heb ik de brace wel nodig. De brace is zeer netjes alleen bied te weinig steun(druk) op de binnenste en buitenste miniscus wat ik juist zeer nodig heb. En vanwege het zweten steeds afzakt, voor de rest is die perfect.

Milanco

Ida

C. Dhanpat

Ik heb dat product voor een kennis naarSuriname meegenomen en hij is daar ontzettend mee tevreden.Ik had dat product snel binnen. Dus goed van Medicomfort

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Het was de eerste keer. Dus.......

fysiotherapie gc reeshof

Prima!