1921 beoordelingen

1921 Reviews

Hanneke Robbemont

Snelle service

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

product niet naar vervarwachting.

Blaauw

5.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Goede website, gemakkelijk te bestellen, zeer goede voortgangsinfo bestelling inbestelproces en ... pijlsnelle levering.Mijn complimenten!

Blaauw

Mijn complimenten!

Mijn complimenten!

Hanneke Robbemont

Product niet naar vervarwachting.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

product niet naar vervarwachting.

Alex

Geleverde product juist en snel afgeleverd!

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

3 sterren hadden makkelijk 5 kunnen zijn. Site is duidelijk. Benodigde maten goed aangegeven om product te kunnen/willen bestellen. Email met track en tracé code? Stond wel: onder deze mail! maar... 3 sterren hadden makkelijk 5 kunnen zijn. Site is duidelijk. Benodigde maten goed aangegeven om product te kunnen/willen bestellen. Email met track en tracé code? Stond wel: onder deze mail! maar nergens hoor? Ik vond heel de terug gestuurde mail maar niks. Heel irritant dat ik dus niet wist wanneer me pakket aankwam. Bestel redelijk veel online. Body&fit en bol.com geven juiste en krachtige e mails terug. Staat weinig in maar net het juiste.

Mevr. Aben particulier

Er wordt vakkundig, effectief materiaal aangeboden met een mooie verhouding kwaliteit en prijs bovendien zijn bestelling en levering up to date.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Ja, de polsbrace heeft een perfecte ondersteuning en de kwaliteit van het materiaal is duurzaam. Wassen heeft geen invloed op de kleur en er ontstaat geen vervorming..Gebruiksaanwijzing is makkelijk... Ja, de polsbrace heeft een perfecte ondersteuning en de kwaliteit van het materiaal is duurzaam. Wassen heeft geen invloed op de kleur en er ontstaat geen vervorming..Gebruiksaanwijzing is makkelijk te volgen.

E.Bronts

Hallo. De brace bevalt mij prima. Ik kan mijn werk in de zorg weer doen. De levertijd was prima. Zoals belooft. Als ik weer iets miet hebben bestel ik het bij jullie. En adviseer jullie bij anderen... Hallo. De brace bevalt mij prima. Ik kan mijn werk in de zorg weer doen. De levertijd was prima. Zoals belooft. Als ik weer iets miet hebben bestel ik het bij jullie. En adviseer jullie bij anderen die iets nodig hebben

E.Bronts

Mevr. Aben particulier

Gebruiksaanwijzing is...
Gebruiksaanwijzing is makkelijk te volgen.

Gebruiksaanwijzing is...
Gebruiksaanwijzing is makkelijk te volgen.

Alex

3 sterren hadden makkelijk 5 kunnen zijn.
Email met track en tracé code? Stond wel: onder deze...

3 sterren hadden makkelijk 5 kunnen zijn.
Email met track en tracé code? Stond wel: onder deze...