Heel erg goed
Uw ervaring met het matras en ons bedrijf
De vriendelijkheid en behulpzaamheid van degene die ik aan de telefoon had vond ik prettig en de snelheid waarmee ik mijn geruilde zending (weer) in huis had vond / vind ik echt fantastisch!
Verder geen bijzonderheden.Het telefonisch contact was ok.
Verder geen bijzonderheden.Het telefonisch contact was ok.
Ik vond het alleen even wennen dat ik elk artikel (vork, lepel, mes) apart in het winkelmandje moest leggen. Ik had ze alle drie tegelijk aangeklikt, maar dat ging niet.
Gisteren een pols brace besteld, €10 goedkoper dan bij de Omring. De volgende dag al in huis. Super!
Meedenken met de klant
ja, de snelle levering.