1921 beoordelingen

1921 Reviews

S.C.

Voldoet van 'bestelling tot levering' aan de verwachtingen.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

nette afhandeling en snelle levering.

S.C.

Nette afhandeling en snelle levering.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

nette afhandeling en snelle levering.

Lia

Ik heb voor de tweede maal curetape besteld voor eigen gebruik. Deze werd snel geleverd. Heb van mijn fysio goede instructie gehad. Ben er erg blij dat ik via deze webwinkel de tape kan krijgen, dit... Ik heb voor de tweede maal curetape besteld voor eigen gebruik. Deze werd snel geleverd. Heb van mijn fysio goede instructie gehad. Ben er erg blij dat ik via deze webwinkel de tape kan krijgen, dit geeft mij de gelegenheid om zelf mijn gewrichten en spieren te ondersteunen wanneer dit nodig is.

klaas

5.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

De leuze, voor 16.00 bestelt dan de volgende dag in huis, klopt.Om 15.55 bestelt en de volgende dag werd het al afgeleverd: klasse!

klaas

De leuze, voor 16.00 bestelt dan de volgende dag in huis, klopt.

Om 15.55 bestelt en de volgende dag werd het al afgeleverd: klasse!

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

De leuze, voor 16.00 bestelt dan de volgende dag in huis, klopt.

Om 15.55 bestelt en de volgende dag werd het al afgeleverd: klasse!

Jan van Seijst

Prima!

snelle levering

Jan van Seijst

snelle levering

vd Woude

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Snelle levering, degelijk product. Wel een enorme doos in vergelijking met de grote van de doos waar het product in zit.

Frijns-Olijve

Duidelijke website, eenvoudige bestelmethode , snelle levering

Frijns-Olijve