1921 beoordelingen

gerda blom

Snelle levering duidelijke bestelwijze

meer informatie over t product te vinden op website

gerda blom

Meer informatie over t product te vinden op website

meer informatie over t product te vinden op website

Snelle levering, prima service

J.mastenbroek

1.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Heb epitrain elleboog bandage besteld , had hem nodig voor de wedstrijd a.s dinsdag , geeft het postbedrijf het af, bij de over , over buren .,vandaag, zondag kon ik die pas bereiken en ....wat... Heb epitrain elleboog bandage besteld , had hem nodig voor de wedstrijd a.s dinsdag , geeft het postbedrijf het af, bij de over , over buren .,vandaag, zondag kon ik die pas bereiken en ....wat hebben jullie verzonden ,kniebandage !!!!!!! Hier ben ik niet blij mee . Dus morgen weer actie ondernemen ,zal eerst hierover via de telefoon contact opnemen . m.v.g. J. Mastenbroek

J.mastenbroek

Saskia

Petra v.d. D

Uitstekend

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Online besteld en werd de volgende dag direct bezorgd na melding per mail

MICHELE

Super!