1921 beoordelingen

1921 Reviews

Bo

Tevreden over de bestelwijze en het geleverde product, niet tevreden over de (late) levering.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Opvallend: bestelling via de website goed!Verder: Er wordt gepromoot: voor 16h00 bestellen = de volgende dag binnen. Maar... Een bestelling op maandag 4/11 om 18h09 geplaatst, is (pas) op donderdag... Opvallend: bestelling via de website goed!Verder: Er wordt gepromoot: voor 16h00 bestellen = de volgende dag binnen. Maar... Een bestelling op maandag 4/11 om 18h09 geplaatst, is (pas) op donderdag 7/11 om 14h53 geleverd (en in het portiek achter gelaten). Wellicht een aandachtspunt voor uw samenwerking met Post.nl. Succes verder en een hartelijke groet!

D Bakker

Makkelijk, handig en niet duur

Makkelijk, handig en niet duur

Caroline

Snelle afhandeling. Ik kreeg 8 minuten na het bestellen al een track en trace code!

Caroline

Ans Beerens

Ik vind het berijf heel klantvriendelijk en prijs kwaliteit uitstekend.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Goede service en kennis van zaken.Het matras is helemaal top!Ik vind het een aanrader.

K. Servaas

Uitstekend

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

goed overzicht van de producten en snel geleverd.

SH

Prima. Duidelijk en snelle afhandeling.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Prima. Duidelijk en snelle afhandeling.

Fysiotherapie schalke

een prettige en nauwkeurige samenwerking

een prettige en nauwkeurige samenwerking

Libregts

De gratis proefperiode

Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Het matras neemt de vorm van je lichaam aan en dat geeft een heerlijk comfortabel gevoel. De gelegenheid om het matras 14 dagen te mogen uitproberen is een... Had ik jaren eerder moeten aanschaffen. Het matras neemt de vorm van je lichaam aan en dat geeft een heerlijk comfortabel gevoel. De gelegenheid om het matras 14 dagen te mogen uitproberen is een geweldige kans en maakt de stap om een nieuw matras te kopen groter, je weet nu zeker dat het bevalt en je niet aan een miskoop bent gebonden.

Uitstekend