1921 beoordelingen

1921 Reviews

Elles De Bruin

Zeer correct

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

eerlijkheid en erg servicegericht.

Ria

Ik slaap heerlijk op m’n nieuwe matras. In het begin echt even moeten wennen dus de proefperiode, achteraf betalen is heel erg fijn! Nu echt minder last van m’n rug.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Erg vriendelijke klantenservice, deskundige uitleg. Eerst proberen daarna betalen is ideaal! Heb al eens eerder een miskoop gedaan met een matras en dat risico heb je nu niet.

Lot de Pont

Hele goede service

Goede kwaliteit producten

Elles de Bruin

5.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

bijzonder klantvriendelijke medewerkers en een gebruiksvriendelijke website

Fred

Wat een verschil! Ik slaap heerlijk met m’n nieuwe kussen en mijn nekklachten zijn een stuk minder.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Een uniek product. Ik vind het veel vertrouwen geven dat het ook door fysiotherapeuten en zorgwinkels verkocht wordt.

de Wit, E.J.M.

Geen mondeling contact gehad. Ook niet via de web-site.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Heel prettig kussen. Slaap er goed op. Verder zit mijn haar s’morgens niet zo in de war.
Ben echter wel geinteresseerd in een passende sloop.

a den uil

4.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Heb het kussen besteld via fysiotherapeut heb geen direct contact gehad.

5.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Snelle levering op rekening.

Joke Notebaart-Hasselnook

Geen last meer van nekklachten, het oude kussen wat meer als 5 jaar oud is, en nog best goed, gaat mee met vakantie

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Heel goede service, en vertrouwen, eerst komt het kussen thuis, en dan pas hoef je te betalen. Dat vond ik nog fijner, dan het kussen zelf, en daarom ook de eerste nacht nog heerlijke geslapen. Zou... Heel goede service, en vertrouwen, eerst komt het kussen thuis, en dan pas hoef je te betalen. Dat vond ik nog fijner, dan het kussen zelf, en daarom ook de eerste nacht nog heerlijke geslapen. Zou het iedereen aanraden, ook wie nooit nekklachten heeft gehad.

Het bestelde kussen is zoals ik mag verwachten. Ik hoop weer vele rustige uren op dit kussen door te mogen brengen