1921 beoordelingen

1921 Reviews

Renato 55

Heldere afspraken

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Ik heb bij Medicomfort een kussen op maat laten maken. Het bestelproces en het doorgeven van de maten en de daarbij verkregen interactieve hulp was voor mij uitstekend. Ik mag de kussen 14 dagen... Ik heb bij Medicomfort een kussen op maat laten maken. Het bestelproces en het doorgeven van de maten en de daarbij verkregen interactieve hulp was voor mij uitstekend. Ik mag de kussen 14 dagen uitproberen en met duidelijke regels vooraf weet ik hoe ik moet handelen. Het kussen is op tijd geleverd en wordt ik dan pas in de gelegenheid gesteld om de betaling te verrichten. Inmiddels slaap ik 4 nachten op de nieuwe kussen. Het voelt op zich wel goed, maar moet ik nog even wennen aan de nieuwe kussen.

Eeke van Manen

Ik ben heel tevreden over uw product!

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Sedert 6 jaar slaap ik op een matras en kussen van Medicomfort. Verschillende vrienden en kennissen zijn ook tot aanschaf van uw product overgegaan.

Vriendelijke groet,

Vriendelijke groet,

Eeke van Manen

Koen D.

Een eerlijk, zeer betrouwbaar bedrijf met een super service

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Wij zijn uitstekend geholpen. Kregen een goed en eerlijk advies (welk product voor ons het beste was, en niet het duurste). Ze leveren snel en zijn, in vergelijking met anderen, niet duur. Wij zijn uitstekend geholpen. Kregen een goed en eerlijk advies (welk product voor ons het beste was, en niet het duurste). Ze leveren snel en zijn, in vergelijking met anderen, niet duur.
Mocht het product ons niet zijn bevallen, dan namen ze het zonder problemen weer terug in. Omdat het product uitstekend was, hebben we hier geen gebruik van hoeven te maken, maar je koopt wel een stuk geruster als je dit weet.

a.w. peters

Wij zijn zeer tevreden over de service en het matras

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

wij zagen op internet de aanbieding dat we mochten proefslapen gelijk in gevuld en 4 dagen daarna al de matrassen in huis en we zijn echt heel tevreden over we slapen prima alleen ton die twijfel... wij zagen op internet de aanbieding dat we mochten proefslapen gelijk in gevuld en 4 dagen daarna al de matrassen in huis en we zijn echt heel tevreden over we slapen prima alleen ton die twijfel nog een beetje maar die gaat ook wel over stag dus al met al zijn wij zeer tevreden

w Wagenvoort

Perfect

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

super service alles goed geregelt kan niet beter

Mw P Verdiesen

Medicomfort = slaapcomfort

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Met dit 2e kussen merk je echt dat het vervangen om de 5 jaar geen overbodige luxe is want je voelt echt het verschil je ligt weer veel beter op je kussen een weldaad voor je hals en nek

Joke de Rooij

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Ik was heel blij dat het allemaal zo snel geleverd werd,ben er heel tevreden mee

E.G. Langens

Fantastisch

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

een perfect apparaat voor (oudere) mensen, die zich ZELF nog willen blijven verzorgen.

Annemarie rookmaker

Snel en efficient

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en snel geleverd

Anita Eekhout

Helemaal goed!

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Een eerste keer iets bestellen is altijd wat onwennig, gaat het allemaal wel goed?

Het gaat heel goed! Keurig op tijd geleverd, alles O.K.