1921 beoordelingen

1921 Reviews

Studio Expressoin

Goed, voor het eerst besteld bij Medicomfort. Makkelijke site, snelle levering, goede producten.

Schouten

4.00

willemse

4.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Op een dingetje na is alles prima verlopen.Wat ik wel jammer vond, ik belde voor dat ik de bestelling deed, om iets anders te vragen maar er werd niet opgenomen, hij ging gewoon over en hoorde ook... Op een dingetje na is alles prima verlopen.Wat ik wel jammer vond, ik belde voor dat ik de bestelling deed, om iets anders te vragen maar er werd niet opgenomen, hij ging gewoon over en hoorde ook geen bandje.

willemse

Wat ik wel jammer vond, ik belde voor dat ik de bestelling deed, om iets
anders te vragen maar er werd niet opgenomen, hij ging gewoon over...

Wat ik wel jammer vond, ik belde voor dat ik de bestelling deed, om iets
anders te vragen maar er werd niet opgenomen, hij ging gewoon over...

Schouten

ca hollestein

3.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Vanuit zoeken op Internet werd aangegeven door Medicomfort dat bij het aflevering-volg systeem aangegeven wordt dat het pakje is aangeleverd, dit mogelijk bij de buren is afgeleverd. Later zag ik... Vanuit zoeken op Internet werd aangegeven door Medicomfort dat bij het aflevering-volg systeem aangegeven wordt dat het pakje is aangeleverd, dit mogelijk bij de buren is afgeleverd. Later zag ik toevallig een buurvrouw, ca. 6 deuren verder, die me het pakketje bracht. Werd naar aanleiding van de bovenstaande reactie door Medicomfort gebeld over de achtergrond van mijn reactie. Was heel correct en vriendelijk. De fout bleek bij het Postbedrijf te liggen die een kaartje zou hebben moeten achterlaten. Wijt dit deze keer dus vooral aan de bezorger en heb het eindoordeel daarom verbeterd. Helaas bleek de afmeting van de bestelde brace niet goed, was veel te klein. Had brace besteld omdat het tot en met schoenmaat 47 zou passen. Heb zelf hoogstens maar 45, dus dit was een streep door de rekening. Bij veel sportschoenen schijn je veel grotere maten te moeten bestellen, blijkt in dit geval ook voor deze brace te gelden. Jammer. Vandaar dat het eindoordeel, ondanks de zeer goede klantbenadering en het waken voor onvrede, niet hoger uitvalt. Heb daarna, voor de ontvangst van de eerste, nog een tweede en andere brace bij Medicomfort besteld. Hoop er het beste van en wacht af.

ca hollestein

Mebus

Goede prijs kwaliteitverhouding. Snelle levering binnen 24 uur.

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Bestelling geplaats voor ouders, werd keurig binnen 24 uur op afleveradres bezorgt!

ILLY

Gewoon degelijk

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Er staat op julkie site voor een bepaald tijd besteld is morgen in huis. Echter was dit het geval niet voor mij en ik vond het ook niet erg dat het de tweede dag kwam na mijn bestelling. Al met al... Er staat op julkie site voor een bepaald tijd besteld is morgen in huis. Echter was dit het geval niet voor mij en ik vond het ook niet erg dat het de tweede dag kwam na mijn bestelling. Al met al prima. Website ziet er ook prima en duidelijk uit.

ILLY