1921 beoordelingen

Henk Tol

Huub

4.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

Vorig jaar een keer een brace ter plaatse opgehaald, dit jaar via de webshop besteld en goed afgeleverd. In beide gevallen waren de braces, van een nogal speciaal type, uit voorraad leverbaar. Prima... Vorig jaar een keer een brace ter plaatse opgehaald, dit jaar via de webshop besteld en goed afgeleverd. In beide gevallen waren de braces, van een nogal speciaal type, uit voorraad leverbaar. Prima tent, dus.

Huub

Patrick

A Kooistra

Snelle en correcte levering

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

dit was de eerste bestelling nog geen ervaring