Di is uitstekend!
Uw ervaring met het matras en ons bedrijf
Tweemaal een brace besteld (voor knie- en duimgewricht). Makkelijk te vinden op de website. Ook voor de maat en keuze links/rechts wordt goed de weg gewezen.
goed, binnen 2 dagen mijn brace binnen gekregen, goeie en snelle levering. product zit top!
Bij bestellen kreeg ik volgende dag geleverd. Indien je iets wilt retourneren, krijg je snel geld terug gestort. Op mailtjes wordt snel gereageerd.
goed
goed
Ik had eerder een brace besteld en die ervaring was goed, daarom nu weer bij u besteld
heel goed