1921 beoordelingen

4.00

Janny Platje

2.00

Uw ervaring met het matras en ons bedrijf

heb inmiddels een gedeelte retour gezonden en vooraf een mail gezonden. Heb tot nu toe totaal geen bericht terug gehad wat ik op zich toch wel had verwacht. Dit valt mij behoorlijk tegen.

Karin

Prima en snel!

bohemen

Janny Platje

Heb inmiddels een gedeelte retour gezonden en vooraf een mail gezonden. Heb tot nu toe totaal geen bericht terug gehad wat ik op zich toch wel had verwacht. Dit valt mij behoorlijk tegen.

L. de Vos

De uitleg van het kussen op maat was heel erg goed te begrijpen, en het kussen werd na een week al bezorgd.
Wij hebben later ook een steun vorr de lattenbodem besteld en die werd op tijd bezorgd.

Karin

nvt