Medipro

Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Medipro aan?
Vriendelijkheid
Deskundigheid Coach
Afspraak Maken

Sylvia

Na 3 stoppogingen laatste jaren 2 Allen Car groepsessies heb ik medipro ingeschakeld. Eerste gesprek met coach voelde meteen goed en was effectief. Niet t verhaal waar veel stoppen met roken... Na 3 stoppogingen laatste jaren 2 Allen Car groepsessies heb ik medipro ingeschakeld. Eerste gesprek met coach voelde meteen goed en was effectief. Niet t verhaal waar veel stoppen met roken vertellen. Nee we zijn meteen terug gegaan naar t monent van de eerste sigaret😊 t waarom etc……..1 woord kwam eruit en ja ……..dat was voor mij meteen de trigger……….t past eigenlijk niet bij jou. (Zit natuurlijk mijn verhaal achter) Dit heeft mij meteen gepakt die ene zin. Heb coilitus ulrosa en roken is hier eigenlijk een goed medicijn voor en sinds ik rook nu 12 jaar “pas” is deze rustig. De coach wist t meteen waar ik t over had en beaamde dat en begreep de angst om te stoppen. De valkuilen, mijn voeding etc etc Dit was al t eerste gesprek zonder naar de klok te kijken. 2e gesprek stopdatum gesteld. 3e gesprek kort maar krachtig want t kwartje was gevallen bij me. Morgen mn 4 e gesprek en 4 weken gestopt met pleisters. Mijn man rookt ook maar ik heb er nu geen last van om t te zien of dat ik t ruikt, verbazingwekkend met de vorige stoppogingen van Allen Car daar bleef die sigaret heel de dag in mijn hoofd zitten. Dus we gaan ervoor. T zit tussen de oren zegt iedereen en dat is ook wel denk ik maar met medipro gaat t me nu wel lukken😁

Op alle terreinen deskundigheid

Shaq

Erg goed

Persoonlijke aandacht

E. Maloncy

Was een prettige ervaring, de persoon aan wie ik gekoppeld was (jammer dat ik de naam vergeten ben), was super!

De coach is de AS in deze, een luisterend oor...ze had engelen geduld en heeft alle tijd genomen te luisteren.

Leontien

Hele fijne therapeute

Harry mulder

Goede hulp advies op afstand.. Heb je best wel veel aan

Sandra

Dankzij dat steuntje in de rug en natuurlijk eigen wilskracht is het me gelukt te stoppen met roken.

Goede tips. Ervaring.

Jacqueline

Heel fijn contact

Aardige en hulpvaardige mensen die met je meedenken

Martine Nikolaas

Terwijl niemand mij wou helpen op mijn manier (huisarts etc) , heeft medipro alles in t werk gesteld om dat wel te doen en dat waardeer ik heeeeel erg! Echt helemaal top!

Duidelijk, vriendelijk, behulpzaam, ze geven je het vertrouwen dat je het wel kan en weten al je smoesjes met hier en daar gepaste humor te weerleggen.

Marcel Roelofsen

Uitstekend, 6 oktober 2019 mijn laatste sigaret uitgemaakt en niet meer gerookt.

persoonlijk contact met de coach

D. de Kwaasteniet

Het was een andere manier die goed werkte voor mij.

Fijne gesprekken, die ook telefonisch konden. Goed tijdspad.