Medipro

Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Medipro aan?
Vriendelijkheid
Deskundigheid Coach
Afspraak Maken

R.Thijssen

Duidelijke afspraken en zeer vriendelijk

Doen wat ze zeggen

E.H.de Ridder

Hele fijne coaching

Goed contact

Wessel

Erg prettig, er werd goed naar mijn wens geluisterd waardoor het gelukt is, de eerste keer stoppen via jullie werd ik redelijk richting pleisters gepusht waardoor ik niet heb kunnen stoppen,... Erg prettig, er werd goed naar mijn wens geluisterd waardoor het gelukt is, de eerste keer stoppen via jullie werd ik redelijk richting pleisters gepusht waardoor ik niet heb kunnen stoppen, ruimschoots verbeterd bij de 2e poging!

Vriendelijk, deskundig, makkelijk te regelen

Sacha Pieters

Vriendelijk geholpen, helaas rook ik wel weer

Meelevend

Lilian Langelaan

Had niet het idee dat de coach mij veel kon helpen Eerder andersom

Het enige was dat de coach stelde dat je na een sigaret weer terug bij af was Dat klopt

Reactie Medipro:

Beste Lilian,
Beste Lilian,
Bedankt voor uw review. Vervelend dat u geen fijne ervaring heeft gehad met uw coach, onze excuses hiervoor. Wij zullen uitzoeken door welke coach u geholpen bent. Voelt u zich vooral vrij om uw feedback uitgebreider toe te lichten in een mail naar info@medipro.nl. Met uw feedback kunnen wij onze diensten verbeteren. Nog een fijne dag gewenst.
Hartelijke groeten,

Anja Oost

Zeer goed te spreken

Zeer tevreden

Marion Schelee

Fijne begeleiding, ik werd ik mijn eigen kracht gezet.

De begeleider gaf me vertrouwen dat ik het kon

Noortje tikken

Prima contact

Persoonlijk contact

Johan van Beek

Goede begeleiding ook in de corona periode

Deskundige welke zelf ook gestopt zijn met roken en hun eigen ervaringen ook delen