Medipro

Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Medipro aan?
Vriendelijkheid

Aandacht

rene stephana

Veel informatie gegeven

Verdaat

Heel behulpzaam en vriendelijk.

Aardige medewerkers en doortastend

D

Slechte begeleiding. Pleisters werden ineens niet meer geleverd, omdat mijn begeleider niet goed had geteld mocht ik ineens geen pleisters meer. Belachelijk slecht dat ze interne fouten bij de... Slechte begeleiding. Pleisters werden ineens niet meer geleverd, omdat mijn begeleider niet goed had geteld mocht ik ineens geen pleisters meer. Belachelijk slecht dat ze interne fouten bij de client neerleggen.

Reactie Medipro:

Beste meneer Putman,
Beste meneer Putman,
Wij vinden het erg vervelend dat u zo'n vervelende ervaring heeft gehad met Medipro. Onze excuses hiervoor. Wij zien dat u een verzoek heeft ingediend om terug gebeld te worden door ons. Dit zullen wij zo snel mogelijk doen. Nog een fijne dag gewenst, en u hoort van ons.
Groeten,

Lammers PMJM

Was prima

Stok achter de deur

Kevin Wolters

Hele fijne ervaring gehad bij medipro. Helaas is het mij niet gelukt. Ik ben weer begonnen met roken. Dit heeft niets met medipro te maken. Wellicht ga ik nogmaals een traject in met medipro.

De rust en deskundigheid van de coach. Heel prettig