Medipro

Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Medipro aan?
Vriendelijkheid
Deskundigheid Coach
Afspraak Maken

Anouk

Medipro heeft mij goed geholpen in stoppen met roken. Toen ik alweer van gedachten was veranderd bleven ze mij volhardend terugbellen tot ik per ongeluk op nam en wel ja moest zeggen. Voor ik het... Medipro heeft mij goed geholpen in stoppen met roken. Toen ik alweer van gedachten was veranderd bleven ze mij volhardend terugbellen tot ik per ongeluk op nam en wel ja moest zeggen. Voor ik het wist was de eerste balafspraak gemaakt kort daar weer op was de stopdatum geprikt. Alles ging erg snel en daadkrachtig waardoor er weinig tijd was voor twijfel en dat was precies wat ik nodig had.

daadkrachtig en snel in het contact (terugbellen, data inplannen, informatie sturen), al het financiële wordt door Medipro geregeld, stopplan maken en bespreken is erg nuttig, Coach kon vaak goed... daadkrachtig en snel in het contact (terugbellen, data inplannen, informatie sturen), al het financiële wordt door Medipro geregeld, stopplan maken en bespreken is erg nuttig, Coach kon vaak goed mijn struggles vertalen naar 'dit is wat er nu in je lichaam gebeurt' dat vond ik erg goed werken.

Eva

Contact met iemand is fijn.

Suzan

Prettig

Prettig contact

Caroline Dufour

Erg fijne coach.

Geven inzicht in je verslaving

sandra Kamta

Mediapro heeft mij met medicatie en praat sessies enorm geholpen met STOPPEN MET ?

Zeer zeker aan te raden!!
Hun manier van je motiveren is excellent,,je trapt er meteen in,,,IN DE POSITIEVE ZIN ??????

A.A. Van Driel

Erg goed meedenken en recept zo aangepast veel gehad aan pleisters en kauwgom !!

Begeleiding maar pas paar maanden erna Echt gestopt

Gerard Nieuwenhuizen

Prima ik rook nog steeds niet

Dat ik niet meer rook

Bas Coolegem

Prima en snel geregeld. Mogelijke begeleiding is ook prima.

Snel afspraak te plannen. Snelheid van regelen hulpmiddelen als pleisters en kauwgom (nicotine vervangers).

Ank pikker

Goed,
Ben nu al 2 jaar gestopt met roken.

Van Karen van Maasakkers

Super

Komen afspraken ook echt na de tijd enz.