Medipro

Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Medipro aan?
Vriendelijkheid
Deskundigheid Coach
Afspraak Maken

Medipro

De sessies hebben mij op weg geholpen. Ik dacht dat het zonder hulpmiddelen zou kunnen maar heb na de sessies to h besloten om een Champix kuur te doen. Al na een paar pillen was de behoefte aan... De sessies hebben mij op weg geholpen. Ik dacht dat het zonder hulpmiddelen zou kunnen maar heb na de sessies to h besloten om een Champix kuur te doen. Al na een paar pillen was de behoefte aan nicotine weg. Ik heb de kuur afgemaakt en heb sindsdien geen nicotine dwang meer.

H. de Knegt

Zeer goede ervaring. Ze hebben gedaan wat belooft werd.

zeer goede persoonlijke benadering

A.B. BOELENS

Super heel fijn allemaal. Ben nu bijna 3 jaar van t roken af.

Super fijne bergelijding

Pommeren Van Chris

Een goede begeleidt gehad en het ging zo goed. Jammer van de kilo,s maar i’ meende ervan af te zijn. Zwakte heeft toegeslagen en jammer genoeg rook ik weer een beetje. Ik zou graag maar dan voorgoed... Een goede begeleidt gehad en het ging zo goed. Jammer van de kilo,s maar i’ meende ervan af te zijn. Zwakte heeft toegeslagen en jammer genoeg rook ik weer een beetje. Ik zou graag maar dan voorgoed willen stoppen

Jammer, dat ik pas na een jaar een feedback mag geven als dat eerder was geweest had dat gestimuleerd om niet te beginnen of zeker weer te stoppen

Wil Tegenbosch

Uiteraard moet je zelf erg gemotiveerd zijn. Dat was ik zeker ! Na 51 jaar roken was ik er helemaal klaar mee. Overal moet je buiten gaan roken, niet rokers hebben altijd last van je, het stinkt, je... Uiteraard moet je zelf erg gemotiveerd zijn. Dat was ik zeker ! Na 51 jaar roken was ik er helemaal klaar mee. Overal moet je buiten gaan roken, niet rokers hebben altijd last van je, het stinkt, je haar en kleren ruiken altijd laat staan je adem. Allemaal dingen die ik nu niet meer heb.
Ook mijn partner rookt nog steeds en desondanks ben ok er al 5 jaar heerlijk van af.
Ik had een goede coach, ben in overleg met haar begonnen met de zwaarste pleisters maar na 3 weken al afgebouwd en nooit meer gerookt. Ik heb spannende, feestelijke en verdrietige tijden gehad maar ik ben niet opnieuw begonnen. Ik ben super trots op mezelf.

Hans

Niks anders dan lof een erg goede coach gehad

?

Goed en deskundige hulp

Ciel Muijen Stevens

Een gesprek iedere maand voor 1e 3 maanden en n afgesproken stopdatum is n stok achter de deur.

Elle Van Och-jansen

Goede begeleiding

colette derksen

Door mediator ben ik gestopt met roken en heb ik geen enkele sigaret meer aangeraakt. Duidelijk inzicht gekregen waardoor de behoefte naar een sigaret ontstond. Soort van cognitieve... Door mediator ben ik gestopt met roken en heb ik geen enkele sigaret meer aangeraakt. Duidelijk inzicht gekregen waardoor de behoefte naar een sigaret ontstond. Soort van cognitieve gedragstherapie.... erg helpend

Enorm goed inzicht in mijn rokerspatroon gekregen en door hele duidelijke voorbeelden is het nut van de sigaret ontkracht! Heel erg fijne duidelijke helpende gesprekken wat zeer motiveert om ook... Enorm goed inzicht in mijn rokerspatroon gekregen en door hele duidelijke voorbeelden is het nut van de sigaret ontkracht! Heel erg fijne duidelijke helpende gesprekken wat zeer motiveert om ook niet meer te roken. Soort van cognitieve gedragstherapie maar dan in een zeer verkorte helpende versie !! Ontzettend bedankt voor de goede hulp ! Ik rook nog steeds niet en ga dit ook niet meer doen ! Mijn kinderen zijn er ook erg blij mee en ik ben trots op mezelf....