Medipro

Nog steeds gestopt
Raadt u andere rokers Medipro aan?
Vriendelijkheid
Deskundigheid Coach
Afspraak Maken

Knoope

Heel vriendelijk en behulpzaam geweest

Jan klokgieters

Goede coach

Jeroen

Ik ben erg tevreden met de stoppen met roken hulp. Ik ben er een aantal maanden vanaf geweest maar door stress weer begonnen. Maar een aantal tips zoals het pellen van mandarijntjes heeft me wel... Ik ben erg tevreden met de stoppen met roken hulp. Ik ben er een aantal maanden vanaf geweest maar door stress weer begonnen. Maar een aantal tips zoals het pellen van mandarijntjes heeft me wel geholpen. Ik ben nu elektrisch aan het dampen. En hierdoor beperk ik mijn stress. Ookal ben ik nog steeds verslaafd medipro heeft mij geholpen om er in iedergeval mee te stoppen en dit een paar maand vol te houden. Elektrisch roken is voor mij toch fijner want ik ben gewoon vrolijker als ik rook.

Veel kennis en daadwerkelijk met de cliënt in het hart aan het werk.

Heel goede ervaring

Ben r heel erg tevreden over. En nu na 6 jaar nog steeds rook vrij

De regel matige telefoontjes hebben me echt dat duwtje in de rug gegeven

Th Teunissen

Rook inmiddels 2 jaar niet meer. Ook geen enkele behoefte om te roken.

als je zelf gemotiveerd bent is deze ondersteuning zinvol.

serina Loenen

Erg goed

Je word netjes en proffesioneel begeleid

Jannie Lesman

Ik ben nog steeds van het roken af. Voor mij was het een stok achter de deur. Ben tot op de dag van vandaag nog steeds blij dat ik eraf ben. Helemaal nu dat ik een nieuwe vriend heb die ook niet... Ik ben nog steeds van het roken af. Voor mij was het een stok achter de deur. Ben tot op de dag van vandaag nog steeds blij dat ik eraf ben. Helemaal nu dat ik een nieuwe vriend heb die ook niet rookt.

Voor extreme rokers misschien een paar keer per week contact of een gratis nummer voor als je het moeilijk hebt.

Petra Klaassens

Goede service, en als je de juiste coach hebt, stop je écht met roken!!

Goede coach

P.W. Jansen

Met Medipro heb ik het beste resultaat.

ik weet het momenteel niet.

Melissa Akova

Ik ben gestopt nu bijna 5 jaar geleden! Ik ben heel blij dat het me gelukt is:) met hulp van Medipro

Goed geluisterd en goed erop in gegaan! Thank you:)