Beste heer/mevrouw,

Beste heer/mevrouw,

Ik heb een pakket ontvangen, maar tot mijn grote verbazing was het product al gebruikt. De wielen waren vies en het blad was op twee punten verbogen. Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit en het geld wat ik hieraan heb gespendeerd.

Slecht. Het door mij bestelde is niet geleverd.
Er zou weer contact met mij worden opgenomen zodra men wist waarom er niet geleverd was. Na ruim een week nog niets gehoord.

Keizerkliniek

Goede service

Lfr

2 weken wachten om te horen dat "ze wel besteld zijn" maar niemand kan me wat vertellen.

Reactie Medische Vakhandel:

Jammer dat er bij u onduidelijkheid is. We hebben de producten besteld maar de levertijden van fabrikanten sinds corona zijn soms zeer verschillend en veelal onvoorspelbaar. Dit komt door... Jammer dat er bij u onduidelijkheid is. We hebben de producten besteld maar de levertijden van fabrikanten sinds corona zijn soms zeer verschillend en veelal onvoorspelbaar. Dit komt door grondstoffen tekorten waarbij productie soms achter loopt.
Dat is de reden dat ook wij niet altijd levertijden kunnen aangeven. Excuses voor de onduidelijkheid.

Arie Post

Sympathieke en professionele behandeling van uw medewerkster

Hans Groen

Zeer goede services. Altijd beleefd aan tel. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.