Compfucius

Goede prijzen

Kapsalon bij Lucia

Zeer tevreden

Paul van der Aa

Volledig volgens verwachting, uitstekend en professioneel product, snel geleverd, ben een zeer tevreden klant.

Prima snelle levering. Het product ( zwart FFP2 mondmasker) is heel anders dan de FFP2 maskers die ik ken en daardoor heb ik moeite er vertrouwen in te hebben.

Zeer tevreden, snelle levering, producten van zeer hoge kwaliteit.

Francine

Positieve ervaring, ook bij bestelling on line.
De FFP2vlindermaskers zijn aan te bevelen: heel goed aansluitend bij het dragen, niet hinderend bij het ademen.
Correcte, snelle levering !

John de Wit

Ben zeer tevreden over Medische Vakhandel en de geweldige service. Via "Ticket" heb ik in de avond een fout in mijn bestelling kunnen corrigeren en kreeg om 00:21 een keurig bericht terug dat mijn... Ben zeer tevreden over Medische Vakhandel en de geweldige service. Via "Ticket" heb ik in de avond een fout in mijn bestelling kunnen corrigeren en kreeg om 00:21 een keurig bericht terug dat mijn bestelling is aangepast tot het correcte model.

Ik gebruik het Diatesse XPER Startpakket nu twee weken om de glucose in mijn bloed te meten en dit gaat dankzij de goede bijgeleverde documentatie met het grootste gemak en zonder problemen.
Een 100% tevreden klant!

Eyckens Leo

Wij zijn zeer tevreden over onze ffp2 vlindermaskers, en zeer snelle levering 👍

De ervaring van het bestellen is goed, alleen mag het verzenden sneller. De mondkapjes zijn ook goed voor mensen met brillen, want de glazen slaan bij deze mondkapjes niet aan.

Linda Bos Helmers

Deze laatste keer slecht, ik heb niet de juiste mondkapjes gekregen, contact gezocht via de mail , maar geen respons, veel geld betaald voor de verkeerde mond en neuskapjes

Reactie Medische Vakhandel:

De bestelde mondmaskers zijn verstuurd. Klant geeft aan dat er andere mondmaskers besteld zijn echter na verzoek om meer informatie heeft de klant geen reactie gegeven. Mochten er van onze zijde... De bestelde mondmaskers zijn verstuurd. Klant geeft aan dat er andere mondmaskers besteld zijn echter na verzoek om meer informatie heeft de klant geen reactie gegeven. Mochten er van onze zijde fouten zijn gemaakt dan willen we die graag herstellen. We staan daar voor open.