Uitstekend

precies zoals het op de website stond

TOP!

Zeer vriendelijk en correcte, snelle service

Super service!!!

Kom hier zeker een keer terug!

Alice

Prachtige jurkjes!

Ik was benieuwd naar de kwaliteit van de tutu en het bijbehorende shirtje en die zijn echt prima in orde. Mooi gemaakt, stevige stof en de tutu is prachtig vol. Mijn dochters dragen ze het liefst de... Ik was benieuwd naar de kwaliteit van de tutu en het bijbehorende shirtje en die zijn echt prima in orde. Mooi gemaakt, stevige stof en de tutu is prachtig vol. Mijn dochters dragen ze het liefst de hele dag door

virginie haegeman

Gewoonweg super!

Supersnelle levering! veel sneller dan gedacht. Alles prima in orde. Zag er precies uit zoals op de foto! zeker een aanrader

Suus

Mijn bestelling van 2 jurkjes voor mijn dochters voor de bruiloft van mijn broertje

Snelle en correcte reactie via email. Erg tevreden over de service en levering. De artikelen zijn geheel naar wens!

stephanie

Super service en die jurkjes zijn weer prachtig ben 1 keer bij u geweest in amsterdam en blijf bij u bestellen omdat het ook echt kwaliteit kleding is ben er super blij mee en mn kids ook

super levering en super mooie jurkjes blijf bij u bestellen ben er echt heel erg blij mee

Zeer tevreden

Netjes op tijd geleverd. Via de mail werd goed aangegeven wanneer de bestelling verzonden werd en welke dag het afgeleverd zou worden.

Jacoba de Vries

Petticoat standaard Hotpink maat 50-68

Snelle reactie en snelle en nette levering.
Het rokje zal ons dochter prachtig staan tijdens ons bruiloft in juni :)