Linda Trinh

Ik heb 4 ballet jurken voor mijn dochter en ballet schoenen via uw website besteld. Ik vind erg goed en betrouwbaar en goed service en mooier jurken past heel goed met haar.

Betrouwbaar en heb ik uw website doorgestuurd naan mijn vrienden .

desiree

Super leuk petty jurkje

Leuk contact en vriendelijk advies. Mooie jurk zeer tevreden

janent rijnsdorp

Geweldig

Mooi en altijd waar voor je geld

Nikita Willemsen

Super mooi setje en strik! In het echt nog mooier dan op de foto!

Super positief!

Ella hendriks

Babyshower

Na lang zoeken voor een pettiskirt kwam ik bij jullie terecht. Ik zocht een pettiskirt voor me kleindochter, want ze krijgt een broertje en moest een blauwe hebben. Jullie site is top een zeer grote... Na lang zoeken voor een pettiskirt kwam ik bij jullie terecht. Ik zocht een pettiskirt voor me kleindochter, want ze krijgt een broertje en moest een blauwe hebben. Jullie site is top een zeer grote sortering, ik kon kiezen uit verschillende kleuren blauw, de levering was ook zeer snel, en de rok is super mooi. Ook handig dat ie verstelbaar is in de band. Rondom super super.

Petticoat en balletpakje Beste Service

Ik heb een hele goede service gekregen. Geen vraag is teveel. De artikelen waren ontzettende snel in huis.
ZO blij met de bestelling. Tot de volgende keer.

Susan Campman

Mooie kleren voor de verjaardag van mijn dochter!

Super mooie kleren, uitstekende kwaliteit, goede communicatie! Echten uitstekend bedrijf! De verjaardag van mijn dochter was compleet met de mooie kleren die ze kreeg.

W Prooijen

Prima service

Komt afspraak na en is heel handig via chat bereikbaar.

Goede, snelle service.

christa