D van Ierland

Netjes en order kwam snel aan ondanks de drukte van de feestdagen

jolanda kloosterman

Super

Super service en het 1 jarige setje is fantastisch

A Duarte

Leuk kinderen kleren

Mooi en leuk kleding voor mijn kleine meisje
Super blij mee
Dank u wel

Erg blij met het product, een rode babyjurk. Prachtig!
Minder tevreden met de informatie omtrent leveren; ik was even bang dat ik de jurk niet voor kerst zou hebben.
Toch wel!!!

Erg blij met het product, een rode babyjurk. Prachtig!
Toch wel!!!

Reactie Meetje-pettiskirts.nl:

U wordt volledig op de hoogte gesteld van de status. Deze mails hebben wij wel naar u gestuurd. Deze zitten dan in uw ongewenste mailbox. mvg Meetje Pettiskirts

Super snel!

Snel thuis gekregen en netjes verpakt. Haarbandjes zijn geweldig! Ondertussen al 4besteld en zal nog wel meer worden.

Nellie Van Der Made

Zeer tevreden !!! 10

Super snelle service . En zeer vriendelijke mails . 10

Gonca

Top service

Zeer service gericht! Ik had gebeld voor informatie. Mijn oproep werd niet beantwoord, binnen een minuut word ik terug gebeld. Jurk besteld er zat een lengte verschil in. Meteen opgelost door een... Zeer service gericht! Ik had gebeld voor informatie. Mijn oproep werd niet beantwoord, binnen een minuut word ik terug gebeld. Jurk besteld er zat een lengte verschil in. Meteen opgelost door een nieuwe op te sturen zonder dat ik die eerst hoefde af te rekenen. En een prachtige jurk trouwens. Bedankt Meetje!

Leslie

Super leuke aankoop voor de kerst. Snelle service en goede kwaliteit. Volgend jaar ga ik zeker weer een bestelling plaatsen.

Goede, betrouwbare en persoonlijke webshop

Goede en persoonlijke service. Er wordt met je meegedacht en ze reageren zeer snel op je vragen via de mail. Echt een aanrader!