Deze keer niet tevreden

Ik kon een rokje in het winkelmandje plaatsen dus was op voorraad. Ik wild enog voor de zekerheid kijken hoeveel dagen levertijd en tot mijn schrik stond er ineens uit voorraad, via de Chat functie,... Ik kon een rokje in het winkelmandje plaatsen dus was op voorraad. Ik wild enog voor de zekerheid kijken hoeveel dagen levertijd en tot mijn schrik stond er ineens uit voorraad, via de Chat functie, welke heel handig is kreeg ik te horen dat het gene probleem was, het artikel werd direct besteld en zou op tijd binnen zijn. Terwijl het dus eigenlijk gewoon in mijn mandje zat... paar dagen later nog eens gemaild, of het op tijd zou geleverd worden en ik anders een ander wilde bestellen, omdat ik het perse wilde hebben voor een fotoshoot... Helaas kwam het rokje 30 min. te laat en was ik van huis vertrokken. Wel prima contact nadien, maar voor mij had het geen nut meer het leed was al geschiet... terwijl ze mij ook voor de zekerheid een ander op hadden kunnen sturen of een duurdere of het complete setje waar de zelfde rok bijzat... Helaas, dus voor deze keer maar 1 ster. Ik hoop dat jullie meer geluk hebben en meer tijd! Ik baal er nog steeds van...

Reactie Meetje-pettiskirts.nl:

Het spijt ons zeer dat wij uw order 1 dag later hebben verstuurd. Wij hebben u ook voorgesteld dat wij de verzendkosten voor terugsturen ook zouden vergoeden. Dit heeft u inmiddels ook... Het spijt ons zeer dat wij uw order 1 dag later hebben verstuurd. Wij hebben u ook voorgesteld dat wij de verzendkosten voor terugsturen ook zouden vergoeden. Dit heeft u inmiddels ook teruggekregen, Nogmaals excuses voor het ongemak. mvg Meetje Pettiskirts

M.jouhri

Mooie aparte kleding

Zag aparte kleding die je niet zomaar overal kan kopen bijv in winkels

Samantha Wallenburg

Ik vind dat jullie hele leuke kleding hebben. Echt top.

Lisette

Bikini gekocht

De bikini was in perfecte staat, maar de aflevering via GLS verliep niet prettig. Het pakket kon de 1e keer niet bij buren afgegeven worden, de 2e keer was ik er zelf niet en de geselecteerde buren... De bikini was in perfecte staat, maar de aflevering via GLS verliep niet prettig. Het pakket kon de 1e keer niet bij buren afgegeven worden, de 2e keer was ik er zelf niet en de geselecteerde buren ook niet. Uiteindelijk kon ik het nog weer een dag later bij een dierenvoedingszaak ergens in de stad afhalen, niet bij het postagentschap dichtbij. Bij andere postbezorgers wordt er de 1e keer al gegeven welke buren thuis zijn om het pakketje af te leveren. Nu duurde het 5 dagen voordat ik het had.

Piccolino

Persoonlijk

Ik had een jurkje besteld en twijfelde over de maat. Na een telefoontje werd e.e.a. snel en vriendelijk afgehandeld.

Frozen jurk

Super mooie spulletjes op dr site. Wel wat duurder maar dat zie je ook weer asn de kwaliteit

goede service

Snel geleverd

Op de site stond dat de producten die ik wilde bestellen binnen twee werkdagen geleverd zouden worden, echter had ik die binnen een dag nodig als extra kado in de zak op 5 december. Dit schreef ik... Op de site stond dat de producten die ik wilde bestellen binnen twee werkdagen geleverd zouden worden, echter had ik die binnen een dag nodig als extra kado in de zak op 5 december. Dit schreef ik bij mijn bestelling en de volgende dag had ik het al in huis. Heel fijn!

Ontzettend origineel

Hele leuke originele haarbanden besteld. Staan schattig!! Eentje miste een 'diamant' ... Meetje heeft direct een nieuwe gestuurd! Super service !!
Dank

Blije meisjes

Super service. Graag de website nog verbeteren. Zoals zoeken op maat en kleur model toevoegen (zoekopdracht verfijnen)