Karin van Oosterhout-Steenbergen

Uitstekende kwaliteit en service

Ik werd uitstekend telefonisch geholpen, er werd direct gereageerd op mails en het bestelde, een feestjurkje voor mijn baby-kleindochter, ziet er werkelijk prachtig uit.

Marjolein

Beetje rommelige website en weinig tot geen filtermogelijkheden (bijv. op maat of kleur). Wel snel een persoonlijk antwoord op een vraag. Bestelling netjes verpakt ontvangen met klein presentje. Heb... Beetje rommelige website en weinig tot geen filtermogelijkheden (bijv. op maat of kleur). Wel snel een persoonlijk antwoord op een vraag. Bestelling netjes verpakt ontvangen met klein presentje. Heb er wel even op moeten wachten, dus verwacht niet 'vandaag besteld, morgen in huis'. Bestelde jurk is netjes op maat en netjes afgewerkt. Hier en daar een losse stiksel, maar voldoende kwaliteit voor een feestje. Ben tevreden over het geheel.

Prima service

Ik kreeg een jurk met beschadiging. Vervolgens hele goede service en afwikkeling. Mooie jurken

Jantine

Snel

Erg snel geleverd en een super mooie site hartelijkdank

Babyborn present

I have good recaction when asking question online and nextday my package has come !

Hele leuke jurkjes!

Veel keuze, snelle levering (ook al staat er dat het niet op voorraad is), track en trace van de zending aanwezig, goede kwaliteit van de spullen.

Jurkje

Product was niet op voorraad maar toch super snel geleverd! Goeie service

Beoordeling jurkjes en hulp van meetje-pettiskirts

Ik ben heel goed geholpen door jullie , direct via de chat, erg fijn. De levering was erg snel, ik heb ze toen direct gepast bij mn dochters en de jurkjes zaten (door jullie advies) super goed, en... Ik ben heel goed geholpen door jullie , direct via de chat, erg fijn. De levering was erg snel, ik heb ze toen direct gepast bij mn dochters en de jurkjes zaten (door jullie advies) super goed, en stonden heel mooi samen.

Femke

Top service! Snelle levering echt top dikke 10 van mij

Kaatje2605

Niets op aan te merken.

Mijn ervaring is prima. Snelle levering en vreeeeeeselijk leuke balletrokjes gekocht. Super, Mijn kleindochters zullen er blij mee zijn.