Temmerman

Heel goede communicatie en service

Snel geleverd

Katy van Oostenbrugge

Ondanks er op de site een levertijd stond van een week, de volgende dag in huis. Had gebeld om te vragen of het artikel op voorraad was... dat was het geval.

Snelle en correcte levering!

Goede service en mooie kwaliteit!

Shanethie

Moest of korte termijn een leuke outfit voor mijn dochter hebben. Telefonisch contact gehad welke artikelen op voorraad waren. Het pakje werdt op dezelfde dag nog verzonden en had het de volgende... Moest of korte termijn een leuke outfit voor mijn dochter hebben. Telefonisch contact gehad welke artikelen op voorraad waren. Het pakje werdt op dezelfde dag nog verzonden en had het de volgende dag in huis! Superservice en hele mooie kleding!!

Mama van 2 prinsesjes

Goede website en ruime keuze. Een droom-webwinkel voor kleine en grote prinsesjes. Veel uitleg bij de producten zodat kiezen gemakkelijker gaat. Kom zeker nog een keer terug!

Sneller geleverd dan verwacht! Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Linda Middelkoop

Leuke jurkjes! Alleen jammer dat na 5 minuten alle glitters eraf vielen. Voor een klein baby-meisje van 2 maanden is het niet echt veilig. We hebben geluk gehad dat ze er geen in haar mondje heeft... Leuke jurkjes! Alleen jammer dat na 5 minuten alle glitters eraf vielen. Voor een klein baby-meisje van 2 maanden is het niet echt veilig. We hebben geluk gehad dat ze er geen in haar mondje heeft gestopt!

Snelle levering, leuke spulletjes

Ellen

Fijn bedrijf

Een week voor kerst een pakje besteld en super snel binnen dus was er erg blij met de snelle levering

Wiggett Dakota

Ik ben zeer tevreden. Ik bestelde op zondag en vrijdag was mijn pakje geleverd. Ondanks de drukke periode met de feestdagen heeft ons meisje toch haar 1ste kerstpakje kunnen aandoen! Bedankt!

Snelle service!

Bogaerts Betty