Jessica de jonge

Supper tevreden met men aankopen .

Snelle levering zelfs voor België .

Kim Buijsman

Ik heb een prachtige jurk besteld van meetje petitskirt. Ik winkel meestal niet online voor kleding, omdat ik toch de kwaliteit en de pasvorm wil zien, maar de klantenservice van deze site was erg... Ik heb een prachtige jurk besteld van meetje petitskirt. Ik winkel meestal niet online voor kleding, omdat ik toch de kwaliteit en de pasvorm wil zien, maar de klantenservice van deze site was erg vriendelijk en beantwoorden mijn vragen snel. Jurkje vervolgens besteld, volgende dag binnen.

De klantenservice
Kwaliteit van de jurk
Levering

Ik heb een doopsel jurkje gekocht heel schattig en heb niks te klagen. Qua kwaliteit is perfect. Heb niks te klagen

Heel verzorgd

Erika

Mooie producten,werd op tijd geleverd, zeer vriendelijk

Een baby wiegje gekocht, snelle levering en alles correct verlopen, tevreden !

Do

Jammer dat ik na 2 weken een mailtje moet sturen met de vraag waar mijn pakketje blijft, en vervolgens te horen Krijg dat het niet op voorraad is .. prima kan gebeuren .. maar zou netjes zijn als ik... Jammer dat ik na 2 weken een mailtje moet sturen met de vraag waar mijn pakketje blijft, en vervolgens te horen Krijg dat het niet op voorraad is .. prima kan gebeuren .. maar zou netjes zijn als ik meteen van jullie een mail zou hebben gehad. Vervolgens kies ik toch een ander mutsje, die ik meteen binnen kreeg super snel! Alleen was het product goedkoper dan wat ik daarvoor had besteld. Mijn vraag was of ik het restanten geld terug gestort kon krijgen, daarop heb ik nooit meer antwoord op gekregen. Dus mijn tip naar jullie let op mailtjes en bestellingen.

Super leuke kleertjes!

Reactie Meetje-pettiskirts.nl:

Goedendag, Wij hebben t bedrag naar u teruggestort. Wij hebben u daar een bericht over gestuurd. Helaas hebben wij geen reactie meer van u ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we t graag.... Goedendag, Wij hebben t bedrag naar u teruggestort. Wij hebben u daar een bericht over gestuurd. Helaas hebben wij geen reactie meer van u ontvangen. Mocht u nog vragen hebben, dan horen we t graag. mvg Team Meetje Pettiskirts

Mareska

Geweldig

Goed contact, aardig, snelle levering

Lamia El Abiad

Super leuk setje, levering was snel.
Zeer tevreden klant :)

Uitgebreide assortiment. Chat sessie mogelijk. Advies gekregen over de maat. Snel geleverd. Zeer Tevreden met de aankoop.

Chat mogelikkgeid is super!

Mandy

Fijn bedrijf. Nu 2 keer iets besteld in 2 dagen tijd omdat ik jullie heb ondekt op fb. Snelle levering en een betaal bare prijs voor echte prinsessen kleding.. mijn compilmenten voor het bedrijf.

Snelle levering. Goed op de hoogte gehouden via mail van in behamdeling tot verzonden. Top