Hele leuke artikelen, super snelle levering. Ik heb al aantal keer wat besteld en kwalitatief is het super.
Goede kwaliteit en super snelle levering! Top
Geen enkele aanmerking, zeer goed.
Anders dan andere met kinderkleding
Mooie goede kwaliteit Producten die je kindje prachtig staan. Maten vallen precies zoals aangegeven. Snelle levering. Als er iets verkeerd geleverd word, heb je het 2 dagen later het goede artikel...
Makkelijke website, mooie artikelen, valt zoals aangegeven, snelle reactie, makkelijke betaling, snel contact met het bedrijf.
Heb al vaker wat via Meetje-pettiskirts besteld. Snelle levering, goede service, denken mee met de klant en nemen de moeite voor je.
Reageren snel en denken mee met de klant.
Altijd snelle en goede levering. Komt het pakketje toch later als gepland ligt dat altijd bij DHL.
goede kwaliteit spullen duidelijke communicatie
Dat er gelijk contact word genomen via mail.
Dat de bezorgerster alsnog voor je iets kan regelen zodat het tog naar je wens is, als ze vraagt wat je nog wilt. dat is heel erg fijn. voorbeeld. wij waren vergeten de naam van ons kind te melden...
Snelle levering. Goed geinformeerd
Perfecte communicatie en service.
Vlotte afhandeling goeie follow-up bij vragen en aanvullingen op de bestelling.
Heb al 3 jaar lang setjes gekocht voor me kleine prinsesje en altijd hardstikke blij ermee geweest en vrij snelle levering en me meisje is ook elk jaar weer super trots op dr outfit