Goed en snel geleverd.

Yashida

Hele leuke artikelen, super snelle levering. Ik heb al aantal keer wat besteld en kwalitatief is het super.

Goede kwaliteit en super snelle levering! Top

Griet Kwakman

Geen enkele aanmerking, zeer goed.

Anders dan andere met kinderkleding

Lincy Wolf

Mooie goede kwaliteit Producten die je kindje prachtig staan. Maten vallen precies zoals aangegeven. Snelle levering. Als er iets verkeerd geleverd word, heb je het 2 dagen later het goede artikel... Mooie goede kwaliteit Producten die je kindje prachtig staan. Maten vallen precies zoals aangegeven. Snelle levering. Als er iets verkeerd geleverd word, heb je het 2 dagen later het goede artikel in huis.
Makkelijke website in gebruik en om te bestellen. Als je vragen hebt worden deze met email dezelfde dag soms een paar uur later meteen geantwoord. Ik raad iedereen met een klein prinsesje of prinsje dit bedrijf zeker aan.

Makkelijke website, mooie artikelen, valt zoals aangegeven, snelle reactie, makkelijke betaling, snel contact met het bedrijf.

Heb al vaker wat via Meetje-pettiskirts besteld. Snelle levering, goede service, denken mee met de klant en nemen de moeite voor je.

Reageren snel en denken mee met de klant.

Lenie Trouwborst

Altijd snelle en goede levering. Komt het pakketje toch later als gepland ligt dat altijd bij DHL.

goede kwaliteit spullen duidelijke communicatie

Dat er gelijk contact word genomen via mail.

Dat de bezorgerster alsnog voor je iets kan regelen zodat het tog naar je wens is, als ze vraagt wat je nog wilt. dat is heel erg fijn. voorbeeld. wij waren vergeten de naam van ons kind te melden... Dat de bezorgerster alsnog voor je iets kan regelen zodat het tog naar je wens is, als ze vraagt wat je nog wilt. dat is heel erg fijn. voorbeeld. wij waren vergeten de naam van ons kind te melden maar de bezorgster vroeg alsnog naar de naam via mail. En ik dacht ik moet weer een nieuwe bestellen.

Snelle levering. Goed geinformeerd

Ben F

Perfecte communicatie en service.

Vlotte afhandeling goeie follow-up bij vragen en aanvullingen op de bestelling.

Heb al 3 jaar lang setjes gekocht voor me kleine prinsesje en altijd hardstikke blij ermee geweest en vrij snelle levering en me meisje is ook elk jaar weer super trots op dr outfit