Yvonne

Positief, klantvriendelijk, super goede service

Zeer klantvriendelijk en ze denken met je mee

Savita

Top bedrijf. Goede service

Altyd bereikbaar! Goede service. Reageert meteen.
Komt met oplossingen

Leuke artikelen,

Snelle levering van mooie artikelen

Petra Kromsigt

Snelle levering, klant vriendelijk en mooie jurkjes.

Monique Martina

Meetje -pettiskirts is een bedrijf die zegt en ook doet. Ik heb alleen maar lof en kan zeggen dat deze bedrijf alles wat je besteld tot in de puntjes verzorgd. Van een e-mail van je bestelling, hoe... Meetje -pettiskirts is een bedrijf die zegt en ook doet. Ik heb alleen maar lof en kan zeggen dat deze bedrijf alles wat je besteld tot in de puntjes verzorgd. Van een e-mail van je bestelling, hoe lang het gaat duren of het in voorraad is of besteld moet worden tot aan de track en trace code van de bezorger.

Meetje -pettiskirts is een een origineel bedrijf die hele leuke en schattige kleren heeft voor kinderen. Ik ben een groot fan van Meetje -pettiskirts en bestel ook regelmatig iets.

Zaima Bzeih

Snelle levering van mijn bestelling en snelle verwerking van retour!

Reageren direct als je een mailtje stuurt

Kurt V.

Alles perfect verlopen. Kwaliteit, verzending en afhandeling verliepen perfect.

Vlotte communicatie, zelfs op een zondag

Rokje en een verjaardagskroontje besteld voor mijn dochter, 2 dagen later lag het al op de deurmat! Super levering en ik kan niet wachten tot mijn dochter het aan kan !

Ik ben hier...

Ik ben hier zeker nog niet uitgewinkeld , haha!

Snelle levering, goede communicatie

Rekha

Snelle levering, klantvriendelijk

heel erg klantvriendelijk, kreeg een foto van een ander haarbandje. Het haarbandje dat ik had besteld was niet op voorraad maar ik kreeg een ander die iets duurder was toegestuurd. Super!!

Geweldig jurkje gekocht voor baby van 3 maanden

Goede service en veel keuze