S. Ris

Ik heb voor mijn dochter een balletpakje besteld. De verwerking ging snel en de levering ook. Prima service.

Snelle reactie
Goede kwaliteit.

Snelle levering en mooi verpakt!

cindy

Ik heb geen klachten de verzending is snel !! als je met vragen zit bellen en mailen ze zelf terug en ook snel ??

ze bellen je persoonlijk op met antwoord op je vraag en doen dat snel !!

snel en overzichtelijk hoe mijn order behandeld

Mooie spullen. Tutu jurkje en top besteld voor mijn dochter mooi op tijd geleverd. Enige minpunt, prijs/kwaliteit verhouding van de accessoires.

Product is precies zoals op het plaatje, goede kwaliteit.
Goede communicatie, kijken samen naar wensen van de klant.
Heel erg blij dat ik deze winkel heb gevonden!

Goede service, vragen wat je bedoelt, communiceren goed.

Iris

Super goed!

Let op kleur combinaties en neemt snel contact op hierover. Contact verloopt prettig en snelle levering.

Goede service super klantvriendelijk!
Vandaag geslaagd voor een mooi Pettit rokje en een shirtje voor mijn dochter die bijna 2 wordt!
Wij zijn klaar voor onze verjaardagsfeestje...
Goede service super klantvriendelijk!
Wij zijn klaar voor onze verjaardagsfeestje binnenkort!

Goede en snelle service!
Je wordt snel geholpen ze had de shirt die ik wou niet op Voorraad
Ze heeft het besteld en het komt volgende week binnen

Yoni martens

Ik heb een tutu setje besteld en een panty. Snelle levering en in het echt veel mooier dan op de foto's. Ga hier zeker vaker bestellen

R. de Jager

Een doopjurk bestelt die snel bezorgd werd. We werden door middel van emails op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Je ontvangt een track en tracé nummer als het pakket verzonden... Een doopjurk bestelt die snel bezorgd werd. We werden door middel van emails op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Je ontvangt een track en tracé nummer als het pakket verzonden word.

Update van je bestelling per email.