Sijs Fotografie te Schagen

Ik heb een rokje gekocht die bij Meetje al op voorraad was, na 2 dagen was deze in huis.
Bijzonder tevreden met de volheid van het rokje. Helemaal in love, vandaag voor het eerst gebruikt tijdens een shoot.

snelle reactie via mail, snelle levering

Toy

Super!
Ik had iets met spoed nodig en werd alles aangedaan dat ik het pakketje de volgende dag kon ontvangen.

Heel klantvriendelijk.
Service was top en werd uitgebreid meegedacht.

Marisa van Doornum

Super leuke kleding!
Maar service heel slecht. Dit omdat ik het bedrijf al een aantal x heb gemaild ivm een bestelling die ik graag wou doen. Mr geen gehoor!

Leuke kleding

Op afbeeldingen gezocht naar ballerinapakje. Het plaatje wat tevoorschijn kwam kon ik niet direct vinden op een website. Uiteindelijk na lang zoeken toch bij u gevonden wat ik zocht. Snelle... Op afbeeldingen gezocht naar ballerinapakje. Het plaatje wat tevoorschijn kwam kon ik niet direct vinden op een website. Uiteindelijk na lang zoeken toch bij u gevonden wat ik zocht. Snelle service, want binnen 2 dagen in huis.

liesbeth willems

Zeer tevreden

nee

Liliane

Super

Pas geleden voor mijn dochter een balletpakje besteld. Goede service, netjes verpakt, en goede kwaliteit

Hele mooie kwaliteit, en goede communicatie via mail wanneer het product geleverd word

Snelle service

Deden zelf een beter voorstel qua maat van de kledingkeuze.

Vragen gesteld betreffende levertijd,
hierop een snelle reactie mogen ontvangen.
Artikel werd de dag na aankoop verzonden zoals toegezegd.

Snelle service voor een betaalbaar product.